Oldal kiválasztása

[ad_1]

Joe Craven

❘ Közzétéve: 2023-03-08T16:35:56

❘ Frissítve: 2023-03-08T16:36:05

A Call of Duty játékosai, különösen azok, akik a Modern Warfare 2-ben nézik a Call of Duty League-t, találkozhattak a „kígyózás” kifejezéssel. De mit jelent ez, hogyan történik, és miért olyan ellentmondásos a CDL-ben?

Évente több fegyver, felszerelés és eredménysorozat, amelyek a CDL szabályai szerint technikailag megengedettek, GA-t kapnak. Ezek az úri megállapodások azt jelentik, hogy a CoD-szakemberek beleegyeznek abba, hogy nem használják őket, mert nem versenyképesek a verseny szempontjából, akár mert kiegyensúlyozatlanok, akár kiszámíthatatlanok.

Ezt azonban nehezebb megtenni, ha a vitatott taktika mozgásos trükk. Itt jön képbe a „kígyózás”.

A cikk a hirdetés után folytatódik

„Kígyózás” a CoD-ben elmagyarázva

A kígyózás egy mozgási taktika, amely a Call of Duty játékokban lehetséges, különösen az Infinity Ward által kifejlesztett játékokban (ezért került újra a Modern Warfare 2 fő témája közé). Ez azonban általában elérhető a legtöbb CoD-címnél.

Arra utal, hogy a játékosok elhelyezkednek egy objektum mögé a térképen, és nagyon gyorsan váltanak a hason fekvő és a guggoló pozíciók között. A játékos mozgása tehát egy kígyóhoz hasonlítható; honnan kapta a taktika a nevét.

Ez lehetővé teszi, hogy a kígyózó játékosok az objektum fölé kukucskáljanak, fedezve őket, és információt szerezzenek az ellenségről. Képesek gyorsan felpattanni és tüzelni a megszerzett intelligenciával, amint azt a CDL profi Cellium és Skyz rangsorolt ​​lejátszási klipje is bemutatja.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Miért vitatott a „kígyózás” a CDL-ben?

Elgondolkodhat azon, hogy miért probléma, ha csak arra utal, hogy a játékosok előnyükre használják a játék mozgásmechanikáját.

Amikor a profik kígyóznak – a végrehajtás gyorsasága és a játékost eltakaró tárgy miatt – nagyon nehéz eltalálni őket. Az ő szemszögükből azonban meglehetősen könnyű átlátni a borítón, és hirtelen felpattanni.

Emiatt túlerősnek tekinthető, a profik ezt a taktikát alkalmazzák hatalmas előnyben a pozíciójukat szorongató ellenfelekkel szemben. Ez az oka annak, hogy sokan úgy érzik, hogy le kell állítani a versenyképes CoD-ben, mivel ez egy kiegyensúlyozatlan szerelő.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az MW2-ben megengedett a kígyózás?

Igen, a kígyózás megengedett, de attól még nem leszel a világ legnépszerűbb játékosa, ha szeretnéd használni a rangsorolt ​​meccseiden.

Kérem, javíthatnánk-e, beteg játék, mindenki csinálja, értem, de ember, ez valóban megöli a játékmenetet. A devs def nem akart egyes dombokat ténylegesen feltörhetetlenné tenni. megfoszt tőlünk az őrült végeket, képzeld, Boston megtöri ezt és megkapja az utolsó 23-at, látni akarom a jeget!! https://t.co/yuxe0Hnkyi

— Clayster (@Clayster) 2023. február 18

Láttuk, hogy a fejlesztők változtatásokat hajtanak végre a CoD játékok mozgásrendszerén, hogy gyengítsék a snaking-et, de ezt hihetetlenül nehéz megtenni. Például a Black Ops Cold Warban késleltetést alkalmaztak, hogy lelassítsák az álló és a fekvő pozíciók közötti mozgást.

Az is vita tárgyát képezi, hogy a játék teljes mozgásrendszerét egy olyan kérdés alapján kell-e módosítani, amely a szakmai közösségben a legvitatottabb, nem pedig az alkalmi játékosok körében.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A kevésbé képzett játékosok nehezen tudják beállítani karakterük pozícióját, szinte elég gyorsan ahhoz, hogy kígyózzanak, és valódi gyakorlásra van szükség ahhoz, hogy elsajátítsák.

Ha még nem ismeri a versenyképes CoD-t, számíthat arra, hogy a kígyózó vita a jövőbeni eseményekre és címekre húzódik.

[ad_2]

Forrás