Oldal kiválasztása

A fejhallgatók alapvető részei a játékos felszerelésednek. Most, ha te is szeretnéd élvezni a vezeték nélküli fejhallgatók kényelmét, akkor bőven választhatsz közülük. Itt vannak az öt legjobb ajánlásaink.

A Vezeték nélküli Játékos Fejhallgatók népszerűek, mivel kihagyhatod a kábelekkel való birkózást a számítógépedhez vagy konzolodhoz. Ez sokkal több mozgásszabadságot biztosít számodra, hiszen folytathatod a Discord hívásodat, miközben felállsz vagy mozogsz a szobádban.

De az extra kényelem ára van. A legtöbb Vezeték nélküli Játékos Fejhallgató drágább, mint a vezetékes változatok. Azonban vannak olyan modellek is, amelyek jó hangminőséget, kényelmes illeszkedést és hosszú akkumulátor-élettartamot kínálnak elérhető áron.

Itt vannak az öt ajánlott fejhallgatónk különböző árkategóriákban, valamint útmutató azokra a dolgokra, amelyekre figyelned kell, amikor vezeték nélküli fejhallgatót vásárolsz.

Corsair Virtuoso RGB Wireless

A „Virtuoso” név alapján az ember fenomenális hangzásra számítana, és ebben a tekintetben a Corsair fejhallgató jól teljesít. A Virtuoso RGB Wireless két 50 milliméteres Neodímium meghajtóval dinamikus és kiegyensúlyozott hangzást kínál. A mikrofon szintén Discord minősítéssel rendelkezik, kiváló minőségű, és szükség esetén akár levehető is.

A könnyű alumínium fejpánt magas stabilitást és kényelmet biztosít a memóriahab fülpárnákon keresztül. Kissé óvatosabbnak kell lenned a füldugókkal, mivel a szép kinézetű dizájn kissé hajlamos a karcolásokra.

Vezeték nélküli, USB vagy 3,5 mm-es csatlakozás

A Virtuoso RGB Wireless-t három különböző módon csatlakoztathatod PC-hez és konzolhoz. Vagy a vezeték nélküli Slipstream csatlakozással, amelynek hatótávolsága 18 méter, vagy a két vezetékes csatlakozással: USB-vel (amely lehetővé teszi a Hi-Res hangzást is) és 3,5 mm-es jack csatlakozóval. Vezeték nélküli módban az akkumulátor akár 20 órán keresztül is bírja.

Erősségek

Magas kényelem
Kiváló 7.1 hangzás
Hi-Res hangzás USB-n keresztül
Hosszú akkumulátor élettartam
Levehető mikrofon
Változatos csatlakozások

Gyengeségek

A füldugók könnyen karcolódnak
A Virtuoso RGB Wireless ára

Megrendelhető az Alzán itt.

HyperX Cloud Stinger Core Wireless

A HyperX Cloud Stinger Core Wireless egy remek költségvetésbarát Vezeték nélküli Játékos Fejhallgató 80 dollárért. Két 40 mm-es meghajtó felelős a masszív, de nem kiemelkedő sztereó hangzásért. Ha abszolút prémium minőséget szeretnél, az nem elegendő, de sok esetben több mint elegendőnek bizonyul. Az audio csak a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül érkezik, így nincs mód arra, hogy USB-n vagy más módon csatlakoztassd a számítógépedhez vagy konzolodhoz. A rövid USB-C kábelen keresztül tudod tölteni, és az akkumulátor akár 17 órán át is bírja.

Egyszerű, de kényelmes költségvetési fejhallgató

Nagyon könnyű, mindössze 240g a HyperX Cloud Stinger Core Wireless, nincs benne csillogó dekoráció, mint például LED világítás. De ez nem jelenti azt, hogy kényelmetlen lenne. Fémsínek segítségével beállíthatod a fejpántot, amíg megfelelően illeszkedik. A mikrofont nem lehet leválasztani vagy külön lenémítani, de inaktiválhatod, ha eltolod az oldalra.

Erősségek

Megfizethető
Nagyon könnyű (244 gramm)
Kényelmes

Hátrányok

Műanyag alváz
Nem levehető mikrofon
Rövid töltőkábel

A HyperX Cloud Stinger Core Wireless megvásárolható az Alzán itt.

Logitech G733

Ha egy jó játékos fejhallgatónak ki kell emelkednie a designjában számodra, érdemes megnézned a G733-at. Megvásárolhatod a klasszikus fekete vagy fehér kivitelben, de más kombinációk is rendelkezésedre állnak. A fejhallgatón elegáns LED-sávok is találhatók a füldugókon, és akár cserélheted is a fejpántot egy színesebbre, ha szeretnéd. Az 16,7 millió különböző LED-szín a G HUB szoftverben hangopciók mellett állítható.

Az egész fejhallgató könnyű marad az összes extrával együtt is, mindössze 280 gramm, és még hosszú játékmenetek közben is kényelmesen ül. A Logitech G733-at USB-n keresztül tudod tölteni, és akár 20 órán át is bírja.

Logitech_G733_Bild_Logitech
A Logitech G733 nagyon színes lehet. // Képkreditek: Logitech
Trumpcard DTS Headphone:X 2.0

A G733 40 mm-es meghajtói remekek a játékhoz vagy zenehallgatáshoz, és harmonikus és erős hangzást kínálnak. A szoftveren keresztül bekapcsolhatod a 7.1-es térhangzást a DTS Headphone:X 2.0-val, és még magasabb minőségre emelheted a hangzást. A mikrofon sajnos egy kicsit gyenge láncszem a hangzással összehasonlítva, mivel a minősége csak átlagos.

Erősségek

Megfizethető ár
Magas kényelem
Kiváló 7.1 hangzás
Cserélhető fejpánt
Nagyon könnyű (278 gramm)

Hátrányok

Átlagos mikrofon

A Logitech G733-at megrendelheted az Alzán itt.

Razer BlackShark V2 Pro

BlackShark V2 Pro mindössze 320 gramm súlyú, és légáteresztő szövet található a fülpárnákon. Ez nemcsak kényelmesvé teszi őket, hanem minimalizálja az izzadást és a hőfelhalmozódást hosszú játékmenetek során is. Egy plusz 3,5 mm-es csatlakozónak köszönhetően a konzolokhoz vagy a mobiltelefonodhoz is használhatod.

Hosszú akkumulátor-élettartam

A BlackShark V2 Pro egy 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolatot használ, amelynek akkumulátor-élettartama akár 24 óra is lehet, mielőtt újratöltenéd. Sajnos a jelenlegi töltési szintet intuitív módon nem láthatod, csak a Razer Synapse szoftveren keresztül.

Razer_BlackShark_V2_Pro_Quelle_Razer
A Razer BlackShark V2 Pro // Képkreditek: Razer
A BlackShark V2 Pro 50 mm-es titán meghajtókat alkalmaz, amelyek erős hangélményt biztosítanak. Ezt tovább fokozhatod a THX Spatial Audio technológiával, amely 7.1 térhangzást teremt. A mikrofon a Razer fejhallgatóján is kiváló, és jól működik a passzív zajszűréssel.

Erősségek

Magas kényelem
Kiváló 7.1 hangzás
Nagyon jó mikrofon
Hosszú akkumulátor-élettartam
3,5 mm-es csatlakozó

Hátrányok

A töltési szint csak szoftveren keresztül érhető el

A Razer BlackShark V2 Pro-t megvásárolhatod az Alzán.

SteelSeries Arctis Pro Wireless

A legdrágább ajánlatunk a SteelSeries Arctis Pro Wireless. De a 350 dolláros árcédula jól indokolt. A vásárlás tartalmaz egy extra akkumulátort, amelyet akkor tudsz feltölteni, amikor éppen a másikat használod, így biztosítva, hogy soha nem kell félretenned a fejhallgatót töltés céljából.

Külső adóállomás Az extra akkumulátor az Arctis Pro Wireless-hez tartozó külső adóállomáson töltődik fel. Az adóállomás nemcsak a számítógéphez vagy konzolhoz, hanem bluetooth vagy kábel segítségével a mobiltelefonhoz is csatlakoztatható.

SteelSeries_Arctis_Pro_Wireless_Bild_SteelSeries Az Arctis Pro Wireless drága, de megéri a befektetést // Képkreditek: SteelSeries Az egyszerű dizájn rendkívül kényelmes, és magas osztályúnak tűnik. A fülpárnákat szükség esetén leválaszthatod és külön lehet mosni. Hangszóró szempontjából a SteelSeries fejhallgató mindent teljesít. A 7.1 térhangzás részletes és jól kiegyensúlyozott, és még a mikrofon is rendelkezik speciális zajcsökkentéssel, hogy biztosított legyen a minőségi kommunikáció.

Erősségek

2 cserélhető akkumulátor
Magas kényelem
Kiváló 7.1 hangzás
Több jack és csatlakozás elérhető
Mosható fülpárnák

Hátrányok

Magas árcédula
A fülek hő felhalmozódhat hosszú használat során
A mikrofon nem levehető

A prémium SteelSeries Arctis Pro Wireless fejhallgatót megvásárolhatod az Alzán.

Vezeték nélküli gamer headset kiválasztása

Amikor vezeték nélküli játékos fejhallgatót választasz, több dologra is oda kell figyelned. Íme a legfontosabb tényezők, amiket figyelembe kell venned a fejhallgatód kiválasztásakor:

Csatlakozás és hatótávolság: A vezeték nélküli fejhallgatóknak különböző csatlakozási módjai vannak. Lehet Bluetooth vagy rádió. A Bluetooth sokkal gyakoribb és kompatibilis más eszközökkel (például a mobiltelefonoddal), de rövidebb hatótávolsággal rendelkezik. A rádiókapcsolatok általában további USB adaptert igényelnek, de kiváló hatótávolságot és minőséget kínálnak. Néhány fejhallgató USB vagy 3,5 mm-es jack csatlakozáson keresztül is vezetékes kapcsolatot kínál.

Akkumulátor élettartam: A vezeték nélküli fejhallgatókhoz akkumulátorokra van szükség az üzemeltetéshez. A legtöbb modell több mint 10 órányi üzemidőt kínál, és viszonylag gyorsan tölthető. Az újratöltés általában USB-n keresztül történik, és nem kellene több időt igénybe vennie, mint egy óra. A prémium modellek, mint például a SteelSeries Arctis Pro, további akkumulátorral érkeznek, így nem kell leállnod a fejhallgató használatával, mert kifogy az energia.

Ergonómia: Egy fejhallgatónak lehetnek a legjobb funkciói és kinézete, de végül minden attól függ, hogy mennyire illeszkedik jól. Ha kényelmetlen vagy túl bőven ül, érdemes másik modellt keresned.

Vezérlés: Ideális esetben a fejhallgatónak gyorsan és könnyen konfigurálhatónak kell lennie, még játék közben is. Sokat segít, ha a készüléknek a mikrofont némító gombok vagy hangerőszabályozás gombok vannak közvetlenül a fejhallgatón. Ha zenehallgatásra is használod, vagy nem mindig van szükség a mikrofonra, hasznos lehet egy levehető mikrofon vagy legalább állítható.

Mikrofon: A kommunikáció természetesen kulcsfontosságú sok játékban. Egy jó fejhallgatónak tisztán kell továbbítania a hangot, és ideális esetben zajszűrést is kell kínálnia a tiszta kommunikáció támogatásához a játék során.

Surround vagy sztereó? A jó hangzás természetesen alapvető. De a versenyképes játékosoknak surround hangzású fejhallgatókat kell keresniük. Különösen a lövöldözős játékoknál a hang segíthet az ellenfelek helyének megtalálásában. Ha 2D játékokra összpontosítasz, amelyek nem igényelnek környezeti hangokat, ragaszkodhatsz a sztereóhoz. A surround hangzású fejhallgatók általában beépített hangkártyával rendelkeznek, amely jobb hangot eredményez, mint a standard PC vagy konzol hangkártya. Néhányan továbbá equalizereket vagy egyéb további funkciókat kínálnak.

Fedezd fel A Legjobb Gamer Fejhallgatók Világát a Csúcsminőségű Hangzással és Kényelemmel

Készen állsz arra, hogy a játékélményed új szintre emeld? A gamer fejhallgatók olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy teljesen belemerülj a játék világába. Legyen szó akcióban gazdag lövöldözősről vagy lenyűgöző kalandjátékról, egy jó fejhallgatóval minden apró részletet megragadhatsz.

Mi teszi a gamer fejhallgatókat különlegessé? Az elsődleges szempontok között szerepel a kiváló hangminőség és a kényelem. A minőségi hang éles tűzcsatákat és lenyűgöző zenei élményeket biztosít, míg a kényelmes kialakítás hosszú játékmenetek során is kellemes viselést biztosít.

A legújabb technológiai fejlesztések révén a gamer fejhallgatók ma már rendelkeznek olyan extra funkciókkal is, mint a zajszűrés, a térhangzás és a beépített mikrofon. Ezek a tulajdonságok még inkább fokozzák a játékélményt és lehetővé teszik a tökéletes kommunikációt a csapattársakkal.

Fontos megemlíteni, hogy a gamer fejhallgatók kiválasztásakor figyelembe kell venni az egyéni preferenciákat és igényeket. Legyen szó vezetékes vagy vezeték nélküli kivitellel rendelkező fejhallgatóról, vagy akár speciális színvilággal rendelkező modellekről, a választék szinte végtelen.

Tehát, ha te is szeretnéd fokozni játékélményedet, ne habozz, szerezz be egy minőségi gamer fejhallgatót! Fedezd fel a legújabb modelleket és válaszd ki azt, ami leginkább megfelel az igényeidnek és stílusodnak.

Ha többet szeretnél megtudni a legjobb gamer fejhallgatókról és a legújabb trendekről, ne habozz, keresd fel weboldalunkat és böngészd át a legfrissebb cikkeinket és ajánlatainkat! A tökéletes játékélmény csak egy kattintásnyira van tőled!

Stormshot: Kaland Sziget

Stormshot: Kaland Sziget Kaland Böngészős játék – A FunPlus International AG által fejlesztett “Stormshot: Kaland Sziget” egy izgalmas stratégiai játék, amely próbára teszi az eszed és képességeidet. A now.gg kényelmes szolgáltatásának köszönhetően, amely közvetlenül...

Esport kriptók: Minden amit tudnod kell

Egy jó ideje már, hogy az első kriptovaluta bevezetésre került, és akkoriban senki sem igazán várt semmit tőle. Azonban már néhány évvel később bekövetkezett az első kriptó-boom, és mindenki szeretett volna részt venni benne. Ez olyan volt, mintha a 1800-as évek...

Team Liquid vs 100 Thieves Lower Bracket előzetese

Melyik csapat fogja beütni a jegyét a döntő hétvégére, és melyik csapat megy haza? A Team Liquid vs 100 Thieves mérkőzéssel kezdődik az LCS 2024 Spring Split rájátszásának következő fordulója. A 100 Thieves a Cloud9-től elszenvedett megalázó vereség után visszavágott,...

Szoba talányok

[ad_1] 6 Eredmény Az összes megtekintése Room Escape · 5xp Teljesítsd a 2. szintet a szobában találós kérdések szobai találós kérdések a Lagged.com-on Fordulj és csavard ki magad a bonyolult útvesztőkből ebben a szórakoztató kirakós játékban! Teljesíts minden szintet...

Onet Mester

[ad_1] Onet Master a Lagged.com-on Párosítsd össze ugyanazokat a lapkákat, hogy eltávolítsd őket a tábláról. Élvezze a pihentető és szórakoztató oneet stíluspárosítási játékot, amelyet egész nap online játszhat. Hogyan kell játszani: Kattintson vagy koppintson az...

Combat Online

[ad_1] Combat Online a Lagged.com-on Vegye át az irányítást a sorsa felett úgy, hogy lelövi az összes ellenfelet ebben az epikus online játékban. Nyiss meg új fegyvereket és bőröket, miközben segíted csapatodat győzelemre vezetni minden akciódús mérkőzésen. Hogyan...

Pack Master Puzzle

[ad_1] 5 Eredmény Az összes megtekintése Csomagolás kezdete · 5xp Teljesítsd a 2. szintet csomagban Master Puzzle Pack Master Puzzle a Lagged.com-on Mutasd meg csomagolási és szervezési képességeidet ebben az egyedülálló kirakós játékban! Végezzen el minden szintet...

Királyok és Királynők mérkőzés

[ad_1] Kings And Queens Match a Lagged.com-on Mérkőzz meg ékszerekkel és egyéb jogdíjakkal ebben az addiktív kirakós játékban! Csúsztassa az elemeket a szomszédos elemekkel való cseréhez. Alakíts három vagy több fős csoportokat az eltávolításukhoz és pontozáshoz. Ha...

Top War Survival Island

[ad_1] Legjobb War Survival Island a Lagged.com-on Tedd próbára túlélési képességeidet ebben az addiktív stratégiai játékban! Harcolsz a földedért, és elfoglalod ellenségeid földjét is. Használd a szigeten rendelkezésre álló erőforrásokat bázisod fejlesztésére és...

Pokémon Mega

[ad_1] Pokemon Mega a Lagged.com oldalon Válaszd ki a szörnyedet, majd indulj el egy epikus utazásra ebben a szórakoztató online, blokkolatlan játékban a semmiből. Küzdj meg különféle ellenfelekkel, és kalandozz át a célodban lévő földeken, hogy elkapd őket. Hogyan...