Oldal kiválasztása

Játék streaming szolgáltatások.

A legnagyobb videó streaming szolgáltatások is itt válnak ismertté, ám a felhő alapú játékszolgáltatások vagy az ezekkel párhuzamosan fejlődő idegen nyelvű felhőalapú játékok kevésbé ismertek. A Cloud Gaming nem más, mint egy streaming szolgáltatás, és lehetőségünk van bármilyen ismert játékkal játszani, még akkor is, ha eszközeink nem rendelkeznek a játékkövetelményeknek megfelelő hardverrel. Számunkra azonban nagyon fontos a szupergyors internet és a hozzá tartozó otthoni hálózat (szigorú routerrel), hogy ne legyen késés a játékok és a másodpercenkénti képkockák vezérlésénél.

A terminológiánk pontosítása érdekében: ebben a cikkben a „játékok streamelése” az otthoni, szélessávú kapcsolaton keresztüli videojátékok lejátszását jelenti, ahol a játékot futtató tényleges hardver (digitális görgető számítógép vagy játékkonzol) be van kapcsolva. szerver valahol.

Ahogy a Microsoft, a Sony, az Nvidia, a Google és mások elkezdik fokozni a játék streaming előfizetéses szolgáltatásait, máris láthatjuk a játékosok legnagyobb problémáját: az egyre töredezettebb választási lehetőségeket. Mivel a platformok és a konzolok arra törekednek, hogy a legnagyobb és legjobb játékokat a streaming szolgáltatásaikon, és csak a streaming szolgáltatásaikon kapják meg, a játékosok lehetetlennek találják, hogy egyetlen játékkal lejátszhassák az összes kívánt játékot. Ez persze nem újdonság a játékiparban: ez a platform-exkluzivitás jó régimódi kérdése, amely manapság egyre több platformon terjed.

Online nézhető játékok.

Az online játékok nagyszerűek, mert játszhatod őket vadonatúj vagy akár régi számítógépen is. Tehát ha a legjobb online játékokat keresi PC-re, akkor jó helyen jár. Igen, azonnal adunk egy listát a legjobb online játékokról, és tartalmazunk ingyenes és fizetős játékokat is, szóval még ha nem is akarsz pár dollárt költeni valamelyikre, az rendben van. .Nos, minden további nélkül íme a 20 legjobb online játék PC-re:

Csatlakozzon a szórakozáshoz, és játsszon rengeteg addiktív ingyenes játékot Xboxon. Lövés, stratégia, fantasy MMORPG – itt minden! Minden Xbox-játékos ingyen hozzáférhet az online multiplayerhez, és külön fizetés nélkül játszhat a konzolján.

A Mega Game-ben megtalálja a legjobb online játékokat és az összes legnépszerűbb kategóriát, például főzőjátékokat, focijátékokat és öltöztetős játékokat, valamint kedvenc filmjein vagy tévéműsorain alapuló játékokat, például kalandjátékokat, agyjátékokat, manójátékokat és minionos játékokat. . Hatalmas játékgyűjteményünkben olyan igazi klasszikusok találhatók, mint a Mahjong, Bubble Bobble és a Bejeweled, valamint olyan újabb játékok, mint az Agario, az Uphill Rush 7 és a Grindcraft. 3D-s játékokat is játszhat, és bármilyen szuper izgalmas arcade játékot és népszerű kirakós játékot kipróbálhat! Nem számít, milyen játékot szeretsz, biztos, hogy néhány nagyszerű játékkal várunk rád. A szuper játékok az egész család kapuja!

Az online stream-játékok jövője.

A játékok streamelése megold néhány nagy problémát, különösen ami a költségeket illeti. Ha rendelkezik internetkapcsolattal, amely képes kezelni, akkor a közeljövőben nagyon izgalmas lehetőségek nyílnak meg. Új bajokkal is meg kellett küzdenie. A streaming játékplatformok, amelyek megoldják vagy legalább csökkentik ezeket a bosszúságokat, kiemelkednek.

A Google Stadia márciusi indulása óta a nagy videojáték-cégek és egyes iparági médiák elkezdtek beszélni arról, hogy a felhőtechnológia, azaz a streaming miként lehetséges a havi szolgáltatások mellett (a két dolog szorosan összefügg). A média jövője. Ami a céget illeti, érthető, hogy arról álmodoznak, hogy a játékokat az interneten keresztül streameljék és streameljék, mert ha minden felhasználóból potenciális előfizetőt tudnak csinálni, platformtól függetlenül, akkor a Netflixhez hasonló sikereket érhetnek el. . film. Érdemes azonban egy pillanatra félretenni az asszertív marketinget, felmérni a jelenlegi piaci viszonyokat, és elgondolkodni azon, hogy valóban a felhőszolgáltatások jelentik-e a videojátékok jövőjét? Ez nem olyan kiszámítható, mint amilyennek elsőre tűnik.

A streaming piachoz hasonlóan a videojáték-ipar is folyamatosan változik, és még mindig rengeteg pénz van benne (lásd a különböző játékfejlesztő stúdiók felvásárlását és a rendelkezésünkre álló videojátékok hatalmas kínálatát).