Oldal kiválasztása

Egy jó ideje már, hogy az első kriptovaluta bevezetésre került, és akkoriban senki sem igazán várt semmit tőle. Azonban már néhány évvel később bekövetkezett az első kriptó-boom, és mindenki szeretett volna részt venni benne. Ez olyan volt, mintha a 1800-as évek aranylázának modern változata lenne. Az évek múlásával a kriptó folyamatosan változott, emelkedett és esett, az emberek érdeklődtek iránta, majd elveszítették azt, és aztán újra megszerezték.

Egy gyilkos ciklus után, amikor a kriptó többször is népszerűvé és népszerűtlenné vált, lassan szőtt utat magának mindenféle forrásban, és az egyikre fogunk a legnagyobb figyelmet fordítani, hogy mennyire fontos szerepet tölt be a játékokban. Az esport kriptók egyre több érdeklődést kap különböző szervezetektől és fejlesztőktől, különösen az NFT-k bevezetésével.

Mi is az a kriptovaluta és hogyan segít az esportban?

Mielőtt bármilyen részletbe bocsátkoznánk, fontos megismerni, hogy mi is az a kriptovaluta lényegében, és hogyan válhat nagyobb dologgá. Mit tudhat tenni a kriptó az esportért? Nos, ennek a kérdésnek a válasza valójában egyszerű.

Míg a rendes fizetésekhez szükség van az állami vagy banki engedélyezésre, egy kriptovaluta fizetéséhez ez nem szükséges, ami lehetővé teszi a játékszervezeteknek és játékosoknak, hogy nemzetközi szinten játszhassanak egymással anélkül, hogy át kellene menniük ezeken a bürokratikus folyamatokon, miközben biztonságos módon tudják lezárni tranzakcióikat. Nincs szükségük arra, hogy azonosítójukat megosszák, és a játékosok bármelyik ponton világszerte használhatják a kriptovalutákat a pénzük kivételére.

Az Esportokra való fogadás kriptovalutával

Az egyik legjelentősebb esport kripto fejlemény az utóbbi időben az esportokra való fogadás könnyebbé és biztonságosabbá tétele. Bármilyen fogadás szervezése különböző országokban bonyolult folyamat, és sok embernek nincs lehetősége a helyi valutájukkal fogadni, vagy egyszerűen nem akarják ezt megtenni, mert validálniuk kell az azonosságukat, ami bizonytalanná teszi őket, ha nagyot nyernek.

A kripto az esportokra való fogadásban nagyszerű dolgokat tesz lehetővé ezen a területen, mivel bárki szervezhet egy biztonságos fogadási platformot egy kriptovaluta tárcával, és mindenki részt vehet a kriptó esport fogadásokban, ha véletlenül van valamilyen kriptovalutája. Még akkor is, ha valakinek nincs megfelelő kriptovalutája, a rendszer automatikusan átváltja, ami a kriptovaluták szépsége.

Az esportokra való fogadás kriptovalutával egyszerű módja lehet a pénzszerzésnek, ha jártas vagy az esport színtérben, különösen akkor, ha bitcoint használsz esport fogadásokhoz, ahol nagyok a tétek. Természetesen nem biztos, hogy minden játékhoz találsz esport fogadási szervezeteket, de idővel az lesz a norma, hogy kripto esport fogadási lehetőség áll rendelkezésre bármilyen játék megjelenésekor is.

Kriptovaluták és Csereoptionok

Számos dologra használhat valaki egy kriptovalutát, és az egyik legfontosabb dolog, amit vele tehet, az az, hogy különböző dolgokra válthatja be. Természetesen az első dolog, amit egy kriptovalutával tehetünk, az az, hogy egyszerűen más kriptovalutára válthatjuk, mint amit már birtokolunk, vagy valós pénznemre, mint az Amerikai Dollár, az Euro, vagy a helyi valutánk.

Azonban több kripto cserelehetőség is létezik. Már most több ezer hely van, ahol használhatod a kriptovaluta tárcádat fizikai cikkek vásárlására, és néhány esetben akár az élelmiszerfizetésre is, például bizonyos országokban a Burger King és a McDonald’s éttermeiben. De ezek nem azok a dolgok, amelyeket a legtöbben itt érdekelnek, hanem inkább az, hogy hogyan lehet kriptot váltani esportokhoz kapcsolódó dolgokra.

NFT-K – Non-Fungible Tokenek

Sokan azért kezdenek érdeklődni a kriptojátékok és az esport kripto események világában, mert kíváncsiak arra, hogy mi az az NFT és hogyan juthatnak hozzá? Nos, az NFT-k kriptográfiai eszközök a blokkláncban, amelyeknek egyedi azonosítási kódjuk van. Képek formájában jelennek meg, amelyek könnyen megkülönböztethetők egymástól, mivel mindegyiknek van egy olyan jellegzetes részlete, ami más.

Az egyik legnagyobb piac, ahol valós pénzt vagy kriptovalutát lehet NFT-re váltani, a DraftKings NFT piactere. Több mint egy millió NFT-t lehet vásárolni, és idővel még több lesz. Az egyetlen probléma ezzel a piaccal az, hogy bizonyos országokban blokkolva van (pl. Magyarországon is), de ezt egy VPN használatával meg lehet oldani.

Bár sokan az NFT-ket különféle majmok képeivel azonosítják, akik különböző frizurákkal rendelkeznek, és hasonló dolgokkal, valójában ennél sokkal többről van szó. Az esport kriptó a hely, ahol ezt a leginkább észrevehetjük, és ezek az esportok lényegében olyan játékok körül forognak, amelyekben megvásárolhatsz egy NFT-t, amellyel játszhatsz egy játékot.

Azokat a helyeket vagy játékokat, ahol vásárolhatsz egy NFT-t, és elkezdhetsz játszani, visszakaphatod a pénzedet, és potenciálisan hatalmas bevételt kezdhetsz el keresni, kriptojáték platformoknak nevezik. Ezek az alapvetően olyan játékok, ahol egy NFT-be kell befektetned a játékhoz, vagy csatlakozhatsz egy kriptojáték guildhez, ha kevés a pénzed a kezdéshez.

Ezek a játékok mind egy bizonyos blokklánchoz tartoznak, és néhányuknak akár saját blokklánca is van, ezért gyakran hivatkoznak rájuk blokkláncesportokként. Természetesen a legnépszerűbb általában a BTC vagy az ETC blokkláncok, amelyek általában azok a valuták, amelyekkel el kell indulnod ezekben a kriptojátékokban.

Amikor a legjobb kriptotárcákat kell kiválasztani a játékhoz, az alapvetően attól függ, hogy milyen játékra vagy kíváncsi. Mivel a piac gyakran változik, általánosságban erről beszélni eléggé trükkös, ezért érdemes csak ellenőrizni, hogy az érdeklődésednek megfelelő játékot milyen tárcák támogatják.

Hogyan keress pénzt a kriptovalutával?

Mivel a kriptovilág olyan hatalmas, valójában elég nehéz lenne lefedni az összes választ arra a kérdésre, hogy „hogyan lehet pénzt keresni a kriptovalutákból”. Már említettünk néhányat a legnépszerűbb módszerek közül, mint például a kripto esport fogadás, és az esport NFT játékok, valamint néhány más érdekes pontot.

Természetesen lényegében pénzt kereshetsz a kriptovalutával befektetésekkel, kereskedésekkel, kripto közösségi média használattal, lehet kriptobroker, és természetesen magad is bányászhatod a kriptovalutát, majd eladhatod azt. A kriptovilág még mindig növekszik és fejlődik.

Bár senki sem lehet biztos abban, hogy a kriptovaluta mit fog tenni az esportokért a jövőben, amíg a helyzet friss, erősen javasoljuk, hogy nézd meg, és próbáld ki. Az esport kriptó események és az NFT játékok nemcsak rendkívül szórakoztatók, hanem játék és pénzkeresés is még szórakoztatóbb.

Stormshot: Kaland Sziget

Stormshot: Kaland Sziget Kaland Böngészős játék – A FunPlus International AG által fejlesztett “Stormshot: Kaland Sziget” egy izgalmas stratégiai játék, amely próbára teszi az eszed és képességeidet. A now.gg kényelmes szolgáltatásának köszönhetően, amely közvetlenül...

Team Liquid vs 100 Thieves Lower Bracket előzetese

Melyik csapat fogja beütni a jegyét a döntő hétvégére, és melyik csapat megy haza? A Team Liquid vs 100 Thieves mérkőzéssel kezdődik az LCS 2024 Spring Split rájátszásának következő fordulója. A 100 Thieves a Cloud9-től elszenvedett megalázó vereség után visszavágott,...

Szoba talányok

[ad_1] 6 Eredmény Az összes megtekintése Room Escape · 5xp Teljesítsd a 2. szintet a szobában találós kérdések szobai találós kérdések a Lagged.com-on Fordulj és csavard ki magad a bonyolult útvesztőkből ebben a szórakoztató kirakós játékban! Teljesíts minden szintet...

Onet Mester

[ad_1] Onet Master a Lagged.com-on Párosítsd össze ugyanazokat a lapkákat, hogy eltávolítsd őket a tábláról. Élvezze a pihentető és szórakoztató oneet stíluspárosítási játékot, amelyet egész nap online játszhat. Hogyan kell játszani: Kattintson vagy koppintson az...

Combat Online

[ad_1] Combat Online a Lagged.com-on Vegye át az irányítást a sorsa felett úgy, hogy lelövi az összes ellenfelet ebben az epikus online játékban. Nyiss meg új fegyvereket és bőröket, miközben segíted csapatodat győzelemre vezetni minden akciódús mérkőzésen. Hogyan...

Pack Master Puzzle

[ad_1] 5 Eredmény Az összes megtekintése Csomagolás kezdete · 5xp Teljesítsd a 2. szintet csomagban Master Puzzle Pack Master Puzzle a Lagged.com-on Mutasd meg csomagolási és szervezési képességeidet ebben az egyedülálló kirakós játékban! Végezzen el minden szintet...

Királyok és Királynők mérkőzés

[ad_1] Kings And Queens Match a Lagged.com-on Mérkőzz meg ékszerekkel és egyéb jogdíjakkal ebben az addiktív kirakós játékban! Csúsztassa az elemeket a szomszédos elemekkel való cseréhez. Alakíts három vagy több fős csoportokat az eltávolításukhoz és pontozáshoz. Ha...

Top War Survival Island

[ad_1] Legjobb War Survival Island a Lagged.com-on Tedd próbára túlélési képességeidet ebben az addiktív stratégiai játékban! Harcolsz a földedért, és elfoglalod ellenségeid földjét is. Használd a szigeten rendelkezésre álló erőforrásokat bázisod fejlesztésére és...

Pokémon Mega

[ad_1] Pokemon Mega a Lagged.com oldalon Válaszd ki a szörnyedet, majd indulj el egy epikus utazásra ebben a szórakoztató online, blokkolatlan játékban a semmiből. Küzdj meg különféle ellenfelekkel, és kalandozz át a célodban lévő földeken, hogy elkapd őket. Hogyan...

Ágyúvár

[ad_1] 4 Eredmény Az összes megtekintése Pass Level 1 · 5xp Pass Level 1 Cannon Castle a Lagged.com oldalon 85% like AchievementsHigh Scores Lőd el az ágyúdat, és pusztítsd el a várakat. Haladjon át a szorzókon, és duplázza meg ágyúit, hogy gyorsabban elpusztítsa a...