Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

Ez a BetBoom Dacha 2023 áttekintés további részleteket ad a 2023-as év egyik legmenőbb CS2 versenyéről.

A Blast Premier:Fall Final 2023 után a CS2 közösség egy újabb nagyszabású versenyen vehet részt. Ez a BetBoom Dacha nevet viseli, és a világ 8 legjobb csapata vesz részt rajta. Tudjuk, hogy sokan szeretnétek többet megtudni róla, ezért ebben a BetBoom Dacha áttekintésben minden részletet megosztunk.

BetBoom Dacha 2023 áttekintés

A Counter-Strike 2 rajongók december 5. és 10. között Dubaiban nézhetik meg a BetBoom Dachát. Ez egy na offline verseny lesz, melyen sok nagy név fog szerepelni (róluk hamarosan bővebben).

A tornát élőben közvetítik majd a népszerű élő streaming platformok. Mint mindig, most is lehetőséged lesz több nyelven is nézni a streameket.

Formátum és nyereményalap

Sairam os grupos da BetBoom Dacha 2023 com @FURIA e @MIBR

Querem um video no youtube com as previsoes dos confrontos e meus palpites? pic.twitter.com/gLUXraJqhZ

– Luis Peacemaker (@peacemaker) November 22, 2023

Ami a formátumot illeti, a BetBoom Dacha a CS2 versenyek standard formátuma lesz. Két GSL-csoportba juthatunk majd be, egyenként 4 csapattal. Ha már az ördögnél tartunk, összesen 8 lesz belőlük.

A csoportkörben minden mérkőzés Bo3-as formátumban zajlik majd, és ha végeztek, a 2 legjobb jut tovább a rájátszásba. Amint odaérsz, egy Bo3-as meccsekkel tarkított egyes kieséses csoportot találsz. Csak a döntőben lesz más formátum, mert a csapatok Bo5-ben játszanak majd.

Ami a BetBoom Dacha 2023 nyereményalapját illeti, a teljes jutalom 300 000 dollár, és itt van, hogyan fog ez elosztásra kerülni:

 • 1. helyezett – $180,000
 • 2. – $60,000
 • 3. – $30,000
 • Résztvevők

  Egy másik fontos dolog, amit meg kell említenünk ebben a BetBoom Dacha áttekintésben, a csapatok. Ha már szóba kerültek, azt már tudjuk, hogy a Heroic visszalépett a tornától. A Heroic helyét a GamerLegion veszi át.

  Ami őket illeti, a BetBoom Dacha 2023 a következő neveket fogja viselni:

 • Astralis
 • Virtus.Pro
 • MiBR
 • Csapatszellem
 • FURIA Esports
 • BetBoom csapat
 • Cloud9
 • GamerLegion
 • Jól látható, hogy a versenyen a világ legjobb CS2-es csapatai közé juthatunk be. Bár néhány nagy név a Blast Premier Fallból: Final 2023 nem lesz itt, bizonyos csapatok itt vannak a favoritok között, úgyhogy tudjunk meg róluk többet.

  Astralis

  Nem vitás, hogy az Astralis a három nagy favorit egyike a BeatBoom Dacha 2023 győzelmének. A CS2 egyik legendás csapata részt vett a Blast Premier Fallban: Final 2023-ban, de nem tudott lenyűgözni minket az eredményeivel. A csapat ugyanis a B csoport utolsó helyén végzett, és nem jutott be a rájátszásba.

  A kiábrándító eredmények ellenére az Astralis továbbra is Európa egyik nagy neve, és a BetBoom Dacha 2023 legerősebbjei közé tartozik. Dev1ce és a többiek győzelemmel akarják majd befejezni a 2023-as évet, ezért azt várjuk, hogy ez a csapat fokozza a játékát.

  Cloud9

  via wallpaper.com

  Akár kedveled őket, akár nem, nem tagadhatod le a tényt, hogy a Cloud9 a Counter-Strike 2 egyik legendás neve. A csapat évek óta a legjobbak között van, és 2023 egy elég jó év volt.

  A Cloud9 a 2. helyen végzett az ESL Pro League 17. szezonjában, majd győzelmet aratott a BetBoom Playlist-en. Urbanistic és Brazy Party. Az utolsó nagy győzelemre májusban került sor, és ezt követően a C9 még néhány más versenyen is játszott. A csapat legutóbbi versenye a Blast Premier Fall volt: Final 2023, ahol az elődöntőben kiestek. A Team Vitality és a C9 közötti mérkőzés szoros volt, de végül a TV kiejtette őket.

  Figyelembe véve a C9 általános teljesítményét és eredményeit, egyértelműen ez a nagy favorit a BetBoom Dacha 2023 győzelmére. A csapat még a BetBoom előző versenyét is megnyerte, így érdekes lesz látni, hogy képes lesz-e ugyanerre. A BetBoom Dacha 2023 programjáról már tudunk, így láthatjuk, hogy a csapat egy érdekes csoportba került.

  Virtus.Pro

  Bár a Virtus.Pro valószínűleg nincs egy súlycsoportban a Cloud9-cel, a csapat ígéretes csapattal rendelkezik, amely minden bizonnyal képes meglepetést okozni a többieknek. A 2023-as év az orosz nagyhatalom számára szilárdan alakult. A VP megnyerte a FiReLEAGUE Battle 2023-at, valamint a Roobet Cup 2023-at, két nagy tornát. Ez utóbbi hihetetlenül szórakoztató és intenzív volt, de a VP bebizonyította, hogy megvan bennük, ami a győzelemhez szükséges. Még meg kell néznünk, hogy mi fog történni a jövőben, és id a csapat dominálni tud a BetBoom Dacha 2023 konzolban.

  Következtetés

  Győződjön meg róla, hogy kövessen minket a BetBoom Dacha 2023-ról szóló további információkért. A verseny sok mindent kínál, többek között rengeteg fogadási lehetőséget. Ne felejtsd el megnézni az összes BetBoom Dacha 2023 állást és az eredményeket.  Forrás