Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

A CS2 rangrendszerrel kapcsolatos további információk megismerése hihetetlenül fontos, mielőtt elkezdesz játszani, ezért nézzünk át mindent.

A Counter-Strike 2 érkezése sok mindent megváltoztatott kedvenc játékunkkal kapcsolatban. Amikor azonban a különböző módokról van szó, úgy tűnik, hogy a Valve nagy figyelmet fordít a Premier módra. Ez utóbbi nem újdonság, de a CS2 rangrendszer kissé eltér a korábbitól, ugyanis a Dota 2-höz hasonlóan számokat (MMR) használ. Bár vannak hasonlóságok a CS2 rangok és a CSGO rangok között, nagyon sok különbség is van, ezért ismerjük meg mindkettőt.

CS2 rangrendszer

Amikor a CS2 rangsorolási rendszerről van szó, a legfontosabb dolog, amit mindenkinek tudnia kell, hogy két különböző típusú rangsor létezik. Először is, van a kompetitív rang, amely akkor érhető el, ha elkezdesz játszani a kompetitív módban. Ezután ott van az új CS rang, ami csak a Premier módban érhető el. A fő különbség az, hogy a kompetitív módban ugyanazokat a rangokat kapod, mint korábban, míg a Premier módban a régi rangot számokkal (MMR) helyettesíted.

CS2 versenyképes rangok

Ha úgy döntesz, hogy a kompetitív módban játszol, lehetőséged lesz kiválasztani, hogy melyik pályán szeretnél játszani. Ez eltér a Premier módtól, amely a Dota 2 CM módjához hasonlóan a tiltás és kiválasztás rendszerén alapul. Ez utóbbi előnye, hogy kiválaszthatod azokat a pályákat, amelyeken nem vagy annyira jó, és elkerülheted a használatukat.

Az új CS2 rangrendszerének van néhány előnye, például az, hogy a játékosok minden egyes pályához egy adott rangot kapnak. A változtatások lényege az volt, hogy olyanok ellen „harcoljanak”, akik csak egy pályán játszottak, hogy elérjék a kívánt rangot. Más szóval a CS2-ben lehetsz Global Elite olyan dolgokon, mint a Dust 2, és lehetsz Gold Nova 3 az Infernón vagy egy másik pályán.

A CS2 ranglistaváltoztatásainak lényege, hogy mindenki versenyképesebbé váljon. Azoknak a játékosoknak, akik csak egy adott pályára koncentrálnak, nehezebb dolguk lesz, mert olyan ellenfelekkel kell majd megküzdeniük, akik szintén nagyon jók az adott pályán. Ez biztosítja, hogy sokkal jobb élményben lesz részetek a CS2 kompetitív mód használata során.

Ami a rangokat illeti, azok ugyanazok, mint korábban. Azonban néhányan valószínűleg már régóta nem játszottatok, ezért itt van egy lista a CS2 kompetitív mód összes rangjáról:

 • Ezüst 1-4
 • Ezüst elit
 • Silver Elite mester
 • Arany Nova 1-3
 • Gold Nova Master
 • Guardian mester 1-2
 • Master Guardian Elite
 • Distinguished Master Guardian
 • Legendás Sas
 • Legendás sas mester
 • Legfelsőbb Mester Első osztályú
 • Globális elit
 • CS2 Premier mód értékelése

  Bár sok játékost jobban érdekel a CS2 rangsor rendszere a Versenyrangsorok tekintetében, mások többet szeretnének tudni a CS2 Premier módról. Tekintettel arra, hogy a Valve nagyobb figyelmet fordít rá, egyre több ember érdeklődik iránta.

  Mint említettük, a CS2 Premier Mode rangsorolási rendszere eltér a többitől. Itt nem választhatod meg, hogy melyik pályán játszol. Ehelyett van egy pick-and-ban rendszer, amely eltávolít néhány pályát a medencéből. Ennek lényege, hogy a legjobb CS2 játékosok ugyanolyan élményben részesüljenek, mint a profik. Továbbá jobb általános élményt kell nyújtania, mivel ez a rendszer megakadályozza, hogy a stackek „visszaéljenek” ugyanazzal a térképpel, és a lehető legmagasabb helyezéseket érjék el.

  Ahhoz, hogy bármilyen CS2 versenyképes minősítést kapj, először 10 meccset kell nyerned. Az eredményeidtől és a teljesítményedtől függően a platform kiosztja neked a minősítést, amely akár 35000-ig is terjedhet (ez a jelenlegi felső határ). Amint megkaptad a minősítést, láthatod, hogy hogyan állsz a barátaiddal és a régiódban élő emberekkel szemben.

  A Dota 2 ranglistarendszeréhez hasonlóan minden meccs, akár nyersz, akár veszítesz, hatással lesz erre az értékelésre. A vereség csökkenti a minősítést, míg a győzelem növeli azt.

  Amikor a CS2 ranglistarendszerről beszélünk, sokan szeretnék tudni, hogy a CS2 Premier Mode ranglistájuk megfelel-e az eredeti CSGO ranglistának. Bár még nincs hivatalos nyilatkozatunk, néhány játékos felfedezte, hogy igen:

 • Az 1999-es besorolásig az emberek az ezüst fokozatban vannak.
 • A 2k és 5999 közötti CS minősítés biztosítása azt jelenti, hogy az Arany Novában vagy.
 • A 6000 és 8999 CS minősítés közötti értékelések megszerzése a Master Guardian kategóriát jelenti.
 • Ha 9000-12000-es értéket érsz el, akkor a DMG és a LEM ranglétrán vagy.
 • A Supreme játékosoknak 13k+-nak kell lenniük, és akiknek 15k+ van, azok lesznek a Global Elite.
 • Érdemes tudni, hogy ezek a számok változásokat kaphatnak, mivel a CS2 Premier Mode rangsorolási rendszere új. Ezért mindenképpen kövessétek a CS2 legújabb frissítéseit, hogy minden újdonsággal lépést tudjatok tartani.

  Gyakran ismételt kérdések

  Van különbség a CS2 Premier mód és a CS2 Versenysorozat között?

  Igen, van különbség a kettő között, mivel az első a számokat használja, míg a második a CSGO rangokat.

  Kaphatok CS2 Premier Mode rangot, ha 5 meccset nyerek?
  Nem, a CS2 Premier módban addig nem kapsz rangot, amíg nem nyersz legalább 10 mérkőzést. Ne feledd, hogy a vereségek nem számítanak bele.

  Lehetséges a CS2 ranglistarendszerben a Premier módban 4 fős stackkel „farmolni” a minősítés megnyerése a CS2 ranglistarendszerben?

  Nem, a Valve nem engedi, hogy 4 fős stackként állj sorba, mert az az egy játékos, aki a csapatodban van, jelentéseket kaphat. Erre korábban a Dota 2-ben is volt lehetőség, de a Valve úgy döntött, hogy eltávolítja.

  Forrás