Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

A Dragon Quest Monsters The Dark Prince játékban az egyik első dolog, amit a játék indításakor meg kell tenned, hogy kiválasztod a kezdő szörnyet. A játék egy kis kvízt fog felajánlani neked, amire válaszolnod kell, hogy eldöntsd, melyik a legjobb szörny a kalandod kezdetén. Következésképpen ebben a cikkben elmondjuk, hogy milyen válaszokat kell választanod, ha egy bizonyos szörnyet akarsz választani egy másik helyett.

Dragon Quest Monsters The Dark Prince kvíz válaszok

Monty a karakter, aki ezt a néhány kérdésből álló kis kvízt kínálja neked, hogy megállapítsd, melyik Dragon Quest Monsters The Dark Prince szörnyeteg illik hozzád. Abban az esetben azonban, ha az idős ember választása nem tetszik neked, lehetőséged lesz arra, hogy annyiszor megismételd a folyamatot, ahányszor csak szeretnéd. Ez a megközelítés azonban kissé időigényes lehet, ezért az alábbiakban bemutatjuk, milyen válaszokat kell adnod ahhoz, hogy egy Dragon Quest Monsters The Dark Prince szörnyet kapj egy másik helyett.

Fright Bulb

A Fright Bulb olyan, mint egy segítő szörny, amely nagyon jó a gyógyításban és a csapat megerősítésében. Van néhány klassz trükkje is, például elkábítja vagy elaltatja az ellenséget. Ahhoz, hogy jól végezze a munkáját, a Fright Bulbnak sok mágikus erővel (MP) kell rendelkeznie. De van egy probléma: nem túl szívós, ha az életerő (HP) kerül szóba. Tehát, ha az ellenségek sokat támadják, a csapatnak okosan kell visszahoznia az életbe. Bár nem szupererős, a Fright Bulb mégis szuper fontos a különleges képességei miatt, és azért, ahogyan segíti a csapatot a Dragon Quest Monsters The Dark Prince-ben tett utazásod során.

 • Azt mondanád, hogy jobban szereted a szerethető szörnyeket, mint a durvább típusokat? Igen
 • És a tömörebb szörnyeket kedveled? Igen
 • Mud Mannequin

  A Mud Mannequin egy csomó olyan képességgel van felszerelve, amelyekkel az ellenséget is összezavarhatja, hasonlóan a Platypunkhoz. De a Mud Mannequin különösen jó abban, hogy az ellenfelek számára gondot okozzon azáltal, hogy elszívja az MP-jüket. A király dolog az, hogy a Platypunkkal ellentétben a Mud Mannequin a szövetségeseket is keményebbé tudja tenni azáltal, hogy növeli a védelmüket. Ez tényleg segít a csapatnak, hogy erős maradjon, amikor kemény ellenségekkel kell szembenéznie, akik keményen ütnek a Dragon Quest Monsters The Dark Prince-ben. Mud Mannequin rengeteg max MP-vel rendelkezik, ami lehetővé teszi számára, hogy egy csomószor használja a képességeit, még Platypunknál is többet. Viszont nem olyan jó védekezésben, mint Platypunk.

 • Azt mondanád, hogy jobban szereted a szerethető szörnyeket, mint a durvább típusokat? Igen
 • És a tömörebb szörnyeket kedveled? Nem
 • Szereted a furcsa és csodálatos szörnyeket? Igen
 • Platypunk

  Platypunk nagyon jól meg tudja állítani az ellenséget speciális támadásokkal, amelyek vagy egy helyben ragadnak, vagy egy kis időre kevésbé pontosak és gyengébbek lesznek. Ezek az egyedi képességek szuperhasznossá teszik Platypunkot a nehéz helyzetekben, különösen az arénacsatákban. Akárcsak Fright Bulbnak, Platypunknak is van egy kis gondja az életerejével, de ezt azzal kompenzálja, hogy jól védekezik. Platypunk használata a csatákban nem csak a másik csapatot zavarja össze, de azt is megmutatja, hogy milyen kemény és erős, így igazán hasznos csapattárs lesz mindenféle harcban a Dragon Quest Monsters The Dark Prince-ben.

 • Azt mondanád, hogy jobban szereted a szerethető szörnyeket, mint a durvább típusokat? Nem
 • Jobban kedvelnéd a karcsú bőrű szörnyet, mint a szőrösebb oldalát? Nem
 • Cruelcumber

  Cruelcumber olyan, mint egy kis erőmű, egy csomó mozdulattal, amivel egyszerre képes eltalálni az összes ellenséget, így tökéletes arra, hogy elsöpörje a rosszfiúkat, különösen, ha még csak most kezded a játékot. Sokak szerint ő a legjobb választás, amikor elkezded a kalandodat, mert vele már az elején erős csapatot tudsz alkotni. Van azonban egy kis hátránya annak, hogy Cruelcumbert választod.

  Bár támadásban nagyon jó, csak egy képessége van, amivel segítheti a csapatot. Ez azt jelenti, hogy ő egyfajta egytrükkös szörnyeteg, még akkor is, ha abban az egy trükkben nagyon jó. Tehát, ha Cruelcumber-t választod, egy erős támadót kapsz, de szükséged lehet más szörnyekre a csapatodban, hogy fedezzenek olyan dolgokat, mint a gyógyítás vagy a védelem erősítése.

 • Azt mondanád, hogy jobban szereted a szerethető szörnyeket, mint a durvább típusokat? Igen
 • És a tömörebb szörnyeket kedveled? Nem
 • Szereted a furcsa és csodálatos szörnyeket? Nem
 • Azt mondanád, hogy jobban szereted a szerethető szörnyeket, mint a durvább típusokat? Nem
 • Jobban kedvelnéd a karcsú bőrű szörnyet, mint a szőrösebb oldalát? Igen
 • Szereted a furcsa és csodálatos szörnyeket? Nem
 • Ezek a Dragon Quest Monsters The Dark Prince szörnyek mindegyike különböző szörnycsaládok tagja, így következésképpen sajátos sajátosságokkal rendelkeznek. Mivel ezek kezdeti szörnyek, nincs olyan választás, amelyik túlsúlyban lenne a másiknál, mivel mind a négy eléggé hasonló és felcserélhető, különösen a Dragon Quest Monsters The Dark Prince kalandod elején. Ha azonban tényleg választanunk kellene egyet, akkor Cruelcumbert ajánlanánk, mivel ő rendelkezik a Blowy Slasher tehetséggel, ami lehetővé teszi, hogy a játék elejétől kezdve használhassa a Woosh varázslatot. Ez a varázslat nagyon hasznos, mivel lehetővé teszi, hogy az egész ellenséges csoportot egyszerre üsse.

  Forrás