Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

0. szezon: A KONAMI zászlóshajójának, az eFootball focis játéknak a legújabb frissítése, a Ready for Action mától elérhető. A Season 0 lehetőséget ad a futballrajongóknak, hogy frissítsék néhány kedvenc csapatuk mezét és játékoskeretét a következő kampányra.

Az eFootball Mobile elérte a 650 millió letöltést!

2023 februárjában a KONAMI bejelentette, hogy az eFootball mobil verziója elérte a 600 millió letöltést világszerte. Hat hónappal később a játék egy vadonatúj mérföldkövet ünnepel: 650 millió letöltést!

Ennek az eredménynek az ünneplésére augusztus 3-án egy bónuszokkal, eredményekkel, kihívásokkal és egyéb eseményekkel teli kampány veszi kezdetét:

  • Összesen 450.000 GP, 150 érme, 3 esély az Epic Chance Deals megnyerésére bejelentkezési bónuszokkal.
  • Lehetőség 360.000 GP, 90.000 tapasztalati pont és 200 extra érme megszerzésére minden kampányeseményből.
  • Lehetőség 300 érme megnyerésére a v.3.0.0 kiadásnál összesen 50 játékkal.
  • Akár veterán vagy új felhasználó vagy, rengeteg mindent kipróbálhatsz és nyerhetsz az eFootball játékban egész augusztusban és az új évben!

    Az eFootball-ról

    Az eFootball a KONAMI népszerű PES-sorozatának újjávarázsolt változata. Ez a változás új futballjáték-motorral, játékmenet-fejlesztésekkel és a játék „ingyenesen játszhatóvá” válik minden kompatibilis eszközön! Az eFootball egy folyamatosan fejlődő platform, amelynek célja, hogy maximalizálja a szórakozást és a hozzáférést a futballrajongók számára világszerte.

    Forrás