Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

Miután a Heroic visszalépett a BetBoom Dacha 2023-tól, a szervezők bejelentették a skandináv óriáscsapat pótcsapatát.

A Heroic eredetileg úgy volt, hogy részt vesz a BetBoom Dacha 2023-on, amelyet december 5. és 10. között rendeztek volna meg az Egyesült Arab Emírségekben, Dubajban. A norvég szervezet azonban beosztási komplikációk miatt nem vesz részt a közel-keleti eseményen. Ennek fényében a szervezők bejelentették a torna cserecsapatát, amely a BLAST Premier Spring Final 2023 bajnoka által megüresedett helyet tölti be.

Ki fogja helyettesíteni a Heroicot a BetBoom Dacha 2023-on?

A Gamerlegion lecsap a Heroic helyére az Egyesült Arab Emírségekben, Dubaiban megrendezésre kerülő 300 000 dolláros CS2 showdownon. Az eseményt szervező FISSURE hivatalosan is a Paris Major 2023 második helyezettjét nyilvánította a Heroic kijelölt helyettesítő csapatává.

PÓTLÓ @heroicgg visszalép a tornától, és a @GamerLegion veszi át a helyüket az A csoportban

A csoport: Gamer Legion, MIBR, BetBoom Team, Cloud9 pic.twitter.com/n5JOjQ81V2

– FISSURE_ENG (@fissure_eng) november 28, 2023

A Heroic visszavonul a versenytől, mivel egy átmeneti időszakon navigálnak keresztül. Búcsút intettek Martin „stavn” Lund és Jakob „jabbi” Nygaardnak, és elküldték őket az Astralishoz. A csapat veterán vezetője, Casper „cadiaN” Møller, szintén a távozás szélén áll a BLAST őszi döntőjének befejezését követően.

Hitel: FISSURE

A GamerLegion egy hullámvasút után a BetBoom Dacha helyettesítő csapataként lép be. Janusz „Snax” Pogorzelski és társai feszült tempót diktáltak, az IEM Sydney-n majdnem bebiztosították a rájátszásba jutást, de végül megsemmisítő vereséget szenvedtek a FaZe ellen. Ezt követően jelentősen visszaesett a teljesítményük, ami korai kieséshez vezetett az ESL Challenger Jönköping csoportkörében.

A hullámvölgyek ellenére a csapat már a következő kihívásra készül, a november 29-én kezdődő Elisa Masters Espoo-ra. Ezt az eseményt követően az Egyesült Arab Emírségeket veszik célba a közelgő BetBoom Dacha 2023 CS2 versenyen.

BetBoom Dacha 2023 CS2 csapatok

A GamerLegion egy félelmetes felállású élvonalbeli csapatokkal együtt fog versenyezni Dubaiban. A versenyzők között olyan illusztris nevek lesznek, mint a Cloud9, Virtus.pro, BetBoom, Spirit, Astralis, FURIA és MIBR. Íme a csapatok teljes listája:

 • Cloud9
 • GamerLegion
 • BetBoom
 • Spirit
 • Virtus.pro
 • Astralis
 • FURIA
 • MIBR
 • Mikor kerül megrendezésre a BetBoom Dacha 2023 CS2 esemény?

  A BetBoom Dacha 2023 december 5-én a GSL legjobb háromból három csoportkörével kezdődik, mielőtt belevetné magát a körömrágós, egyfordulós rájátszásba. A torna nagydöntőjét, amely egy best-of-five mérkőzés lesz, december 10-én rendezik meg.  Forrás