Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

Tudd meg, hogyan szerezhetsz ingyenes EA FC 24 Euro 2024 játékost, és hogyan hozhatod el a jövő nyári, európai dicsőségért folytatott küzdelem izgalmát a játékba.

A futballrajongók korábban a FIFA-játékokban a nemzetközi versenyek során különleges világbajnoki és kontinentális eseményekre vártak. A FIFA szétválását követően az EA Sports elvesztette az exkluzív világbajnoki tartalmakhoz való hozzáférést, de megtartotta a jogot az UEFA különlegességek kínálására. Ennek eredményeképpen az EA FC 24 egy EA FC 2024 Euro 2024 eseményt tartalmaz majd a közelgő nyári németországi torna megünneplésére. Fedezd fel, hogyan szerezhetsz ingyenes EA FC 24 Euro 2024 játékost, hogy bővítsd Ultimate Team csapatodat.

Mikor érkezik az EURO 2024 esemény az EA FC 24-be?

Credit: EA Sports

Az EA Sports hivatalosan is bejelentette, hogy az Euro 2024 promóciója a nyári frissítést követően az EA FC 24-ben is megjelenik. Ez azt jelenti, hogy a promóció egybeesik a június 14. és július 14. között megrendezésre kerülő tornával, amely Európa legfőbb futballnemzetéről dönt. A promóció ingyenes lesz, így a játékosok minden platformon részt vehetnek benne, anélkül, hogy további költségek merülnének fel. A pontos megjelenési dátumot egyelőre nem hozták nyilvánosságra, azonban a korábbi találgatások szerint várhatóan a valódi versenyhez igazodik majd.

Hogyan szerezhetsz ingyenes EA FC 24 Euro 2024 játékost

Az UEFA EURO 2024 a klubban van. Vidd haza a trófeát ezen a nyáron.

Játssz most, és kapj egy állandó UEFA EURO 2024 játékost az Ultimate Teamedbe decembertől. Tudj meg többet: pic.twitter.com/gT7zzgrF4e

– EA SPORTS FC (@EASPORTSFC) november 23, 2023

Az EA Sports egy csábító lehetőséget indított útjára a játékosok számára, hogy mind az EA FC 24-ben, mind az EA FC Mobile-ban egy ingyenes FUT-kártyát igényelhessenek, amelyen egy Euro 2024-es játékos szerepel. Azoknak a játékosoknak, akik a konzolos és PC-s játékban az ingyenes kártyát szeretnék megszerezni, mindössze annyit kell tenniük, hogy 2024. január 16., csendes-óceáni idő szerint 23:59 előtt játszanak a játékkal. A játékosok ebben a megadott időkeretben, akár egyetlen bejelentkezéssel a játékba is jogosultak lesznek a jutalomra.

Az akcióban való részvétellel a játékosok jogosultak lesznek egy olyan kártyát kapni, amelyen az akcióban kiemelt európai játékosok egyike szerepel, köztük az Angliát képviselő Jack Grealish, a francia Ousmane Dembele, a jelenlegi Európa-bajnok Olaszországot képviselő Federico Chiesa, a Németországból származó Florian Wirtz, a holland Virgil van Dijk vagy a Spanyolországot képviselő Alvaro Morata. Az EA Sports 2023. december 18-án kezdi el forgalmazni ezeket a tételeket.

Az UEFA Euro 2024 2024 nyarán érkezik az #FCMobile-ra!

Hogy megünnepeld ezt a pillanatot, látogass el a Store-ba, és vedd át a 85-86 OVR UEFA Euro 2024 játékoselemet. pic.twitter.com/rTgzUpYrAF

– EA SPORTS FC MOBILE (@EASFCMOBILE) november 23, 2023

Az FC Mobile játékosok még hamarabb hozzájuthatnak az ingyenes Euro 2024-es kártyákhoz. Az EA Sports már november 23-tól megkezdte a kártyák szétosztását a jogosult FC Mobile játékosok között. Aki január 11-ig letölti és játszik a játékkal, az átveheti az ingyenes Euro 2024-es tárgyat.Forrás