Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

A COD: Modern Warfare 3 hivatalos megjelenésével a piacon sokan elkezdtek azon gondolkodni, hogyan lehet Overkillt szerezni az MW3-ban, különösen annak köszönhetően, hogy a sorozat új játékának perk rendszere változásokon ment keresztül (hasonlóan ahhoz, ami a célnál történt), és a furcsaságok mostantól több kategóriába vannak osztva, amelyek magukban foglalják a csizmákat, kesztyűket, felszereléseket és mellényeket. Ebben a tekintetben a képességek is változásokon mentek keresztül, és úgy tűnik, hogy most már nem állnak rendelkezésre, bár van módszer a megszerzésükre. Ebben a cikkben ezért elmagyarázzuk, hogyan lehet megszerezni az Overkillt az MW3-ban.

Hogyan lehet megszerezni az Overkillt az MW3-ban

Az Overkill az a képesség, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre két főfegyvert viselj, ahogy azt a sorozat minden veteránja biztosan tudja. Mivel a Modern Warfare-ben megváltozott a perk rendszer, az Overkillt már nem lehet a hagyományos módon megszerezni, hanem más stratégiát kell alkalmaznod. Ebben az esetben a Gunner mellényt kell felvenned, amit a 20. szint elérésével tudsz feloldani. Ez minden bizonnyal a fejlesztőcsapat sajátos döntése, már csak azért is, mert sehol sincs megemlítve, hogyan lehet megszerezni az Overkillt az MW3-ban.

Ebben a tekintetben azonban az Overkill megszerzésének egyetlen igazi akadálya, hogy először el kell érnünk a 20. szintet. Bizonyára nem túl gyorsan, de azért van néhány trükk, amivel gyorsabban lehet szintet lépni, például a napi küldetések teljesítésével. Ha azonban elérted a szükséges szintet, akkor észre fogod venni, hogy a játék lehetőséget ad arra, hogy egy második elsődleges fegyvert tegyél a felszerelésedbe, amire szükséged lesz az Overkill feloldásához.

Forrás