Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

Az Outcast A New Beginning multiplayer? Az Outcast A New Beginning a 25 évvel ezelőtt megjelent fejezet közvetlen folytatása, és sokan kíváncsiak arra, hogy a fejlesztőcsapat (amely ugyanaz) úgy döntött-e, hogy a sorozat második fejezetét többjátékos móddal bővíti. Ebben a cikkben ezért válaszolunk erre a kérdésre, hogy ne legyenek kétségeid ezzel kapcsolatban.

Az Outcast A New Beginning többjátékos mód?

Az online játékok megjelenésével sok fejlesztőstúdiónak kellett ebbe az irányba fordulnia, hogy lépést tartson a korral és meglovagolja a trendek hullámát. Ez azonban nem vonatkozik a teljes játékiparra. Még mindig sok olyan cég van, amely továbbra is egyjátékos játékokat gyárt, vagy többjátékos móddal kiegészítve. De vajon ez a helyzet az Outcast A New Beginning esetében is? Van-e a játékban többjátékos mód?

A válasz nem. Az Outcast A New Beginning egy egyjátékos kalandjáték, amely úgy próbál az elődje nyomdokaiba lépni, hogy közben nem tér el túlságosan. Hogy ez pozitív döntés-e vagy sem, az a nézőpontodtól függ, de tény, hogy a fejlesztőcsapat arra akart koncentrálni, hogy egy olyan alkotást hozzon létre, amit egyszemélyesen is élvezhetünk. Következésképpen, ha az Outcast A New Beginning játékvilágát baráti társaságban akartad felfedezni, akkor sajnos csalódnod kell.

Az Outcast A New Beginningben számos különböző helyet fedezhetünk fel. De nem csak a környezetek hemzsegnek az élettől; az Outcast A New Beginning világát számtalan lény és ellenség népesíti be, amelyek mindegyike sajátos viselkedéssel és képességekkel rendelkezik. A harc kemény lehet, és a győzelemhez gyorsan kell gondolkodnod és jól kell mozognod. De nem csak harcolni kell. Titkok is vannak mindenhol elrejtve. Találhatsz rejtett ösvényeket, régi dolgokat a múltból, és furcsa tárgyakat, amelyek arra várnak, hogy valaki bátor megtalálja őket.

A játékosok Cutter Slade szerepébe bújnak, aki ismét az idegen Adelpha bolygón van. A hatalmas Yodok visszahozták őt az életbe, és most azt látja, hogy a Talans, Adelpha népe bajban van. Mások irányítják őket, és a bolygó olyan értékes dolgokat veszít el, mint a víz és a növények. Cutter azt is megtudja, hogy a saját történelme is összekeveredik ezekkel a robot betolakodókkal. A játékosok feladata, hogy egy nagy kalandra induljanak, hogy újra megmentsék a bolygót.

Forrás