Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

A RisingWings, a KRAFTON, Inc. független stúdiója hivatalosan is elindította a Defense Derby-t, egy valós idejű stratégiai védelmi mobiljátékot világszerte.

A Defense Derby egy izgalmas új csavar a tower defense műfajban, amely négyjátékos, négyoldalú harcot kínál, tele stratégiával, elmejátékokkal és erőteljes szinergiákkal. Minden forduló egy „licitálási fázissal” kezdődik, ahol a játékosok egymás ellen licitálnak, hogy harcos egységeket toborozzanak és csapatokat építsenek. A játékosok ezután stratégiai módon helyezik el egységeiket a kastélyaikban, hogy kihasználják egyedi képességeiket, és kivédjék a szörnyek támadásainak sorozatát. Az a játékos, aki utoljára állva marad, mielőtt a kastélya elesik, győztesnek hirdetik ki.

A Defense Derbyvel a KRAFTON egy új műfajt is bevezet, a „Betting Royale”-t. Ez az egyedülálló játékmechanika azon alapul, hogy a játékosok egységeket kutatnak és licitálnak a játékban azokra az egységekre, amelyeket a csapatukban szeretnének. A világszerte több mint 190 országban, kilenc nyelven, köztük koreai, angol, japán, thai, indonéz, maláj, portugál és egyszerűsített kínai nyelven elérhető Defense Derby letölthető a Google Play, az Apple App Store és a Samsung Galaxy Store áruházakból.

A Defense Derby tele van új játékmódokkal és tartalmakkal, amelyek még szórakoztatóbbá teszik az élményt. Az alapvető játékmódok, a Derby Mode (PvP) és a Blitz Mode (PvE) mellett a játékosok kipróbálhatják a Valley of Trials-t is, ahol a dungeonban lévő egységekkel azonos fajú harcosokat kell használniuk. További szórakoztató módok közé tartozik a Friendly Derby, ahol szobákat hozhatsz létre és játszhatsz a barátaiddal, valamint a Themed Mode, amely meghatározott ideig elérhető és minden alkalommal más szabályok vonatkoznak rá. A tematikus mód mellett van Ban Pick mód is, ahol a játékosok a csata kezdete előtt kitilthatnak bizonyos, az ellenfelek által birtokolt egységeket, valamint a Quest mód, ahol az nyer, aki először éli túl a csatát és teljesíti a megadott küldetéseket.

A játék megjelenésének megünneplésére egy sor izgalmas játékon belüli esemény lesz. Az indulási időszak alatt minden játékos kap egy „Welcome Pack”-ot, amely tele van játékbeli bónuszokkal, többek között 20 000 aranyat, egy ritka hős kártyát, egy ritka egységkártyát és egy különleges várbőrt. A játékosoknak lehetőségük lesz olyan díjakat nyerni, mint legendás egységkártyák, ritka egységkártyák, kockák, arany és egyéb nyeremények a játékon belüli eseményeken keresztül, mint a bejelentkezési esemény, a szerencsesorsolás és az eseménybolt. Az események a hivatalos YouTube, Facebook és Discord csatornákon is megrendezésre kerülnek.

Sinchan Park, a Defense Derby termelési igazgatója elmondta:

A Defense Derby közel két éve fejlesztés alatt áll, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy hivatalosan is elindíthatjuk a játékosoknak világszerte. A rendszeres tartalom hozzáadásával és a következetes szolgáltatás biztosításával szeretnénk biztosítani, hogy a játékosok a legtöbbet hozzák ki a játékból.

Sinchan Park

Forrás