Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

Mi a Like a Dragon Gaiden Four Shine helye? A Like a Dragon Gaidenben a fényképezésre felkért tárgyak megtalálása nem biztos, hogy ilyen egyszerű. Ahogy azt már más küldetéseknél is jeleztük, például annál, amelyben a Kappát kellett megtalálnod, még a Like a Dragon Gaiden Four Shine küldetésben is nehéz lehet megtalálni a megfelelő helyet a küldetés teljesítéséhez. De ne aggódj, ebben az útmutatóban részletesen elmagyarázzuk neked, hogy mit kell tenned.

Hol találod a Like a Dragon Gaiden Four Shine küldetést?

Először is, ha ezt a küldetést el akarod kezdeni, a térkép legészaknyugatibb részére kell menned, a Kinryu Ramen bolt közelébe. Itt látni fogsz egy nőt, akinek a fején egy fehér felkiáltójel van. Beszélj vele, és elindítod a Like a Dragon Gaiden Four Shine küldetést. Most, hogy már tudod, hova menj, hogy elkezdhesd a küldetést, itt az ideje, hogy tudd, hova menj, hogy befejezd. Azonban ezt, ellentétben a többivel, mint például a fekete autóval, könnyebb lehet teljesíteni.

A Club Four Shine tulajdonképpen régi ismerőse a sorozat rajongóinak, sőt, a saga különböző fejezeteiben már felbukkant. Ebből kifolyólag már tisztában lehetsz a helyével, ha játszottál a korábbi játékokkal. Azonban előfordulhat, hogy nehezen emlékszel arra, hogy pontosan hol van, vagy új vagy a sorozatban, ezért úgy döntöttünk, hogy segítünk megtalálni a pontos helyet, ahová el kell menned ahhoz, hogy teljesítsd ezt a küldetést.

Amit tenned kell, hogy a térkép jobb alsó sarkába mész, és az Ashitaka Parktól nyugatra lévő útra mész. A terület első nyitott területén lépcsőket fogsz látni, amelyeken beléphetsz a Club Four Shine-ba, ahol találkozhatsz a játékban lehetséges románcok egyikével, például Kaname-mal.

Azonban, ha egyszer eljutottál erre a helyre, csak annyit kell tenned, hogy a lépcső aljáról lefényképezed a Like a Dragon Gaiden Four Shine-t. Ha nem találod a megfelelő pozíciót, csak vedd elő a telefonodat, és mozogj addig, amíg a képernyőn meg nem jelenik a fénykép készítésére vonatkozó felszólítás. Ekkor menj vissza a hölgyhöz, aki a küldetést adta neked, hogy teljesítsd azt, és kapj némi jutalmat.

Forrás