Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

A Skydance Media és a Marvel Entertainment bemutatta a Marvek 1943 című önálló játékát: Rise of Hydra, és nagyon jól néz ki.

Az, hogy a játék milyen grafikai hűséggel fog rendelkezni, már a teaser trailerben is látszik, és a rajongók szerte a közösségi médiában csak áradoznak arról, hogy milyen jól néz ki a játék. Bár a játékmenetből nem kaptunk ízelítőt, arra számítunk, hogy a Marvel Entertainment a játék megjelenési dátumának közeledtével a későbbiekben közzétesz néhány ízelítőt.
A Marvel és a Skydance most mutatta be a teaser trailert az ambiciózus készülő címükhöz, a Marvel 1943-hoz: Rize of Hydra, egy közelgő, önálló, történetvezérelt akciójáték, amely a tervek szerint valamikor 2025 körül jelenik meg.

Bár a játék a wakandai királyon és Amerika kapitányon kívül nem tartalmaz több Marvel-hőst -várunk valamilyen Marvel-karakter cameo-t.
Bár a játék megjelenési dátuma még nincs meg, arra számítunk, hogy valamikor 2025 közepe-vége felé fog megjelenni. Frissíteni fogjuk ezt a cikket, amint több információt kapunk a Marvel Entertainmenttől az ambiciózus új címük megjelenési dátumával kapcsolatban, melyben Amerika Kapitányt és

Másrészt a játékban olyan elismert alkotók szerepelnek a cím főszereplői között, mint Anne Fennig. Fennig a Naughty Dog számos játékának, köztük a kasszasiker Uncharted franchise-nak volt a kreatív vezető-honchója. Úgy tűnik, hogy Anne Fennig a kreatív érzékét vitte bele a játékba, és reméljük, hogy a játékmenet megfelel a játék grafikai hűségének. A vágóképek állítólag mind valós időben lesznek renderelve, mivel a Marvel Entertainmemt a kiderült, hogy az Unreal Engine 5-ön fut.

További játékhírekért és frissítésekért kövess minket itt az ESTNN-en.

Forrás