Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

Ha kíváncsi voltál, melyek voltak a legsikeresebb mid lane hősök a 7.34e után, akkor most megtudhatod.

A Dota 2-ben mid lanernek lenni hihetetlenül szórakoztató, mert általában te vagy a csapat játékmestere. Azonban határozottan nem könnyű, különösen, ha új patch van, mint például a 7.34e. Miután a Dota 2 7.34e javítást követően a legnagyobb győzelmi aránynövekedéseket és győzelmi aránycsökkenéseket láttuk, itt az ideje, hogy nagy figyelmet fordítsunk egy bizonyos szerepre – a középső sávra. Sokakat érdekel, ezért nézzük meg, kik a legsikeresebb középpályás hősök a 7.34e után, és mire számíthatunk.

Arc Warden

via Dota2.com

Bár néhány rajongót meglephet, a 7.34e után az egyik legsikeresebb középső sávos hős az Arc Warden. Már egy ideje szilárd PUB-választás, és a legutóbbi eredményei lenyűgözőek.

Az új patch érkezése után Arc Warden győzelmi aránya 54,74% körül van, ami a legmagasabbak között van a játékban. Sikerének több oka is van, az egyik az, hogy nem kapott nerfeket. Emellett AW mindig is egy igazán erős középső hős volt a PUB-játékokban, mivel képes volt dominálni a laning stage-ben. Az egyetlen probléma a hőssel az, hogy kicsit nehezebb elsajátítani, ezért sokat kell játszani, mielőtt készen állsz a győzelemre.

Meepo

Az Arc Wardenhez hasonlóan a 7.34e után legsikeresebb mid lane hősök közül néhányan nem annyira népszerűek a profi meccseken. Meepo jobb híján ilyen hős. Már egy ideje nem láttuk őt akcióban, mert a profi játékosok nem akarnak rá koncentrálni. Ezzel együtt a hős szilárdan jelen van a PUB meccseken, és továbbra is az egyik legjobb lehetőség, amit kaphatsz.

Az egyetlen nagy hátránya, ha Meepóval játszol, hogy nagyon különbözik a többi Dota 2 hőstől. Meepo megköveteli, hogy jól értsd az egységvezérlést. Ráadásul sajátos játékstílusa van, amit követned kell, ami azt jelenti, hogy nem mindenki tudja, hogyan kell használni őt.

Necrophos

Mielőtt bármilyen részletet megosztanék Necrophosról, szeretném elmondani, hogy ez egy olyan hős, aki sokféle pozícióban tud dolgozni. Tény, hogy sok játékos offlane-ben használja őt, de több olyan játékot is játszottunk, ahol ő volt a midder. Ez az oka annak, hogy úgy döntöttünk, hogy ebbe a kategóriába soroljuk őt.

Necrophos az új patch előtt a legjobb Dota 2 hősök közé tartozott, és a nerfek ellenére továbbra is megbízható választás. Az 52% körüli győzelmi arányával ő egy olyan opció, amely sok helyzetben működhet, ha tudod, mit csinálsz.

Zeus

via Dota2.com

Ha egy nukerre van szükséged a Dota 2-ben, az egyik első hős, aki eszedbe jut, Zeus. Hihetetlenül erős, és sokféle forgatókönyvben működhet. A hős könnyen játszható, rengeteg kárt okoz,

és szinte bármi ellen képes sávozni. Ezért nem meglepő, hogy a nyerési aránya 52,60% körül van.

Zeus a legsikeresebb mid lane hősök közé tartozik a 7.34e után, mert nem kapott nerfeket. Az előző metában is egyre népszerűbb lett, így a következő hetekben is sokat várunk tőle. Ezzel együtt Zeus nem egy olyan opció, amit minden felállásban használhatsz. Erős, de vannak bizonyos hősök, akik ellen nagyon nehéz lehet játszani, ezért óvatosnak kell lenned.

Outworld Destroyer

via Dota2.com

Egy másik domináns középsávos szörny, amely általában jó a PUB-ban, az Outworld Destroyer. Ő nem egy olyan hős, akit sok profi és PUB játékban látni, de mivel a legutóbbi patchben nem kapott semmilyen változást, ez változhat.

OD egy rendkívül idegesítő és erős hős lehet ellene játszani. Mindazonáltal azoknak, akik őt akarják választani, nem szabad elfelejteniük, hogy van egy nagy gyengesége – a Black King Bar. Eléggé haszontalan a képességeire immunis hősök ellen, ezért az embereknek óvatosnak kell lenniük, hogy mit csinálnak.

Kunkka

A nerfek ellenére Kunkka a 7.34e után is az egyik legsikeresebb mid lane hős marad. Rengeteg rossz változást kapott, amelyek várhatóan eltávolítják a hőst a metából. Persze nem olyan népszerű, mint korábban, de az 52%-os győzelmi arány azt mutatja, hogy nem lehetetlen vele játszani.

A legérdekesebb dolog Kunkkal kapcsolatban a hős jelenléte a profi meccseken. A The International 12-en az egyik legjobb volt, de a nerfek nagy valószínűséggel kiveszik a profi játékból. Meg kell várnunk, hogy mi történik majd a pár hét múlva kezdődő ESL One Kuala Lumpur 2023-on.

Sniper

via dota2.com

A lista utolsó neve meglepő lehet, különösen, ha a legmagasabb nyerési aránnyal rendelkező hősöket nézzük. Bár olyan neveket is felvehettünk volna, mint Skywrath Mage és Clinkz, ezek a hősök általában nem középpályások. Ez nem igaz a Sniperre, mert ez az a hős, aki szinte mindig a mid lane-re megy.

Mint a többi legsikeresebb mid lane hős a 7.34e után, a Sniper nem kapott semmilyen nerfet vagy buffot. A jelenlegi győzelmi aránya 50% körül van, ami nem rossz, figyelembe véve, hogy a Spirit Breaker népszerű opció. Ez utóbbi nagyon erős az olyan squishy hősök ellen, mint a Sniper, de mivel SB kapott egy enyhe nerfet, ez népszerűbbé teszi ezt a középsőt, mint korábban.

Forrás