Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

Kozmikus fenyegetések és egy új hős átdolgozása az Overwatch 2 Season 9 patch notes összefoglalójában.

Az Overwatch 2 9. szezonja végre megérkezett, és az új adag hősváltoztatás, valamint a jelentős versenyképes mód átdolgozása biztosan hatásos lesz az idei szezon. Az Overwatch 2 rajongói várhatják a Cosmic Crisis eseményt, egy toronyvédelmi módot, új fegyver skineket és még sok minden mást, köztük a legújabb Overwatch hős átdolgozást! Nézd meg a legnagyobb újdonságokat a javítási jegyzetekből az alábbiakban:

Itt az ideje a versenyképes visszatérésnek! Készüljetek fel, hogy bajnokok legyetek

Teljes versenyképes átdolgozás
Új kozmikus válság
Eldritch Horror témájú Battle Pass
Új hősmester: Gauntlet
És még sok minden más!

Ugorj bele az #Overwatch2 9. évadába: Bajnokok, amikor február 13-án megjelenik pic.twitter.com/XUQBrlPwM9

– Overwatch (@PlayOverwatch) February 7, 2024

Overwatch 2 Season 9 Patch Notes

Mi vagyunk a bajnokok

Megérkezett az Overwatch 2 legnagyobb frissítése a kompetitív módhoz! Ha esetleg lemaradtál volna róla, a Blizzard-Activision fejlesztői végre bevezetnek néhány nagyon szükséges változtatást a ranglistás rendszerben.

Először is, egy új „Champion” cím kerül a ranglistára a „Grandmaster” utódjaként. Másodszor, az Overwatch 2 visszahozza a helyosztó mérkőzéseket a kompetitív módba. Azonban a tíz meccs után a rangod végső meghatározásának módját jelentősen átdolgozták.

Ha esetleg lemaradtál volna róla, a ranglétra ezentúl 8 egyszerű tényezőtől függ majd. Ezek a módosítók rengeteg összefüggést adnak arra vonatkozóan, hogy miért változik a rangod, de csak az idő fogja megmutatni, hogy ez az új rendszer robusztusan helyettesíti-e a régit.

Az Overwatch 2 futurisztikus világa tele van akciódús pillanatokkal és emlékezetes hősök nagy csapatával. Az, hogy hogyan lehet maximalizálni ezekben a hősökben rejlő lehetőségeket a játékban, már egy másik történet. Mássz fel gyorsabban a ranglétrán az Overwatch 2 hősökre vonatkozó útmutatónkkal.

Globális hős változások

A 9. évadtól kezdve minden hős képes lesz az idő múlásával regenerálni az életerejét. Ez a passzív képesség korábban kizárólag a Támogatóké volt, de most már az Overwatch 2 többi hősére is alkalmazzák, hogy csökkentsék a Támogató játékosoktól való függőségüket. Ráadásul mindenki HP-ja nagy buffot kap.

A globális HP-változások ellensúlyozására a lövedékek méretét is megnövelik, hogy a túlélőképesség „viszonylag azonos legyen”.

Pharah átdolgozása a 9. szezonban

Pharah a légi fölényéről, rakétahajtású arzenáljáról és hírhedt végső hanghordozásáról ismert. Ennek ellenére az Overwatch 2 fejlesztői úgy gondolták, hogy itt az ideje módosítani a régi képességeit. Három célt tartottak szem előtt: nagyobb manőverezőképességet adni Pharah-nak, megszüntetni a Mercy-től való függőségét, és igazságosabbá tenni ellene a játék minden szintjén.

Pharah Rework 9. szezonbeli változások:

 • A lebegőrepülők csak akkor tankolnak, amikor Phrah földön van.
 • Megnövelt sebesség és gyorsulás a levegőben.
 • Az ugrórepülők +50% üzemanyagot biztosítanak használat közben, és „túltankolják” Pharah lebegőrepülőit.
 • Az új képesség „Jet Dash” bármilyen irányba kilövi Pharah-t.
 • Kozmikus válság esemény

  A Kozmikus válság egy új szezonális játékmód egy túlvilági fenyegetés körül, amely az Antarktisz-félsziget mélyén rejtőzik. Ez a PvE esemény 1o játszható hőssel, több kihívással, valamint „elágazó célokkal” rendelkezik, hogy minden játék teljesen egyedi érzést keltsen.

  Ancient Caller Mythic Moira Skin

  Minden versenyszezonban jön egy vadonatúj Mythic záróköve a battle pass skineknek. A 9. szezonban pedig az őrület szájába ugrunk Moira eldritch Ancient Caller Mythic skinjével!

  Válj ellenséged legrosszabb rémálmává az Ancient Caller Moira Mythic skin segítségével

  Oldd fel a Season 9 Battle Pass segítségével, amikor február 13-án megjelenik pic.twitter.com/Gqpv5gWEHo

  – Overwatch (@PlayOverwatch) February 11, 2024

  Junkertown változások

  A Junkertown nyílt céljain való lassú átkúszás már régóta a védekező oldalnak kedvez. Így amellett, hogy a fejlesztők egy új éjszakai variációt adtak Junkertownhoz, a térkép egyes részeit is módosítják, hogy kiegyenlítsék az esélyeket.

  Mostantól az első célpont előtti melléképületet egy magas víztoronyra cserélik, amely elzárja a kilátást az egyik nyílásból. A szikla melletti kis fedezékben egy félig leégett ház is helyet kap, ami további fedezéket nyújt a mesterlövészek elől.

  Végül, további fedezékek és kiszélesített folyosók kerülnek a harmadik célpont mentén, hogy több játékot ösztönözzenek.

  Overwatch 2 Season 9 Battle Pass

  Az új Season 9 Battle Pass izgalmas és eddig soha nem látott jutalmakat ígér, amelyek csak az adott szezonra jellemzőek. Íme az összes megerősített, eldritch horror témájú skin, amely a Season 9 Battle Passhoz érkezik:

 • Ringmaster Winston
 • Torbjörn csápos horror
 • Horror Hog Roadhog
 • Beholder Sigma (Ultimate Battle Pass)
 • Harbinger Lifeweaver (Végső Battle Pass)
 • Ősi Hívó Mythic Moira
 • Hősök mestersége: Gauntlet

  A Hero Mastery végre új játékmódot vezetett be a Gauntlet-tel, egy toronyvédelmi stratégiai PvE-vel, ahol a játékosok folyamatosan adaptálják a startégiákat és fejlesztik a szerkezeteket a gyilkos botok hullámai ellen.

  A legfrissebb esport hírekért kövesse az ESTNN-t.  Forrás