Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

Miután legyőzted Lady Marie-t és Yoshikit, itt az ideje, hogy szembenézz a Persona 5 Tactica Nakabachi főnökkel. Az előző két főnökkel ellentétben ezt a főnököt önmagában nem nehéz legyőzni, az egész harc nehéz része az, hogy sikerüljön eljutni hozzá, hogy legyőzhessük. Azonban ne aggódj: ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogy hogyan tudod legyőzni ezt a főnököt, és hogyan tudod folytatni a játékot, hogy szembenézz a végső főnökkel.

Hogyan győzzük le a Persona 5 Tactica Nakabachi főnököt?

Az első dolog, amit erről a harcról el kell mondani, hogy az előzőekkel ellentétben extra jutalmakkal jár, ha 14 forduló alatt legyőzöd a főnököt anélkül, hogy bármelyik karaktered KO-t kapna. Mivel a főnök elérése nem olyan egyszerű, nehézségekbe ütközhet, hogy teljesítsd ezeket a követelményeket, ezért fontos, hogy jól kövesd az útmutatónkat, hogy sikerrel járj ebben a törekvésben.

Mindezek után fontos tudnod, hogy a Nakabachi nem más, mint a kilövő ellenségek erősebb változata, amelyekkel a kalandod során találkozol. Következésképpen, az arzenáljában olyan mozdulatokkal fog rendelkezni, amelyekkel köveket és ellenségeket dobálhat feléd. Azonban, mivel ő egy főnök, nem lesz sebezhető, ha lenyomják és azonnal meghal, így jó stratégiát kell alkalmaznod, hogy legyőzd őt. Továbbá figyelj a hangszórókra is, mivel képesek lesznek kárt okozni neked, ha használod a Personádat.

Most, hogy már ismered a Nakabachi elleni főnöki harc összes általános szempontját, eljött az idő, hogy rátérjünk a lényegre, és adjunk néhány tanácsot arra vonatkozóan, hogyan tudod elkapni őt úgy, hogy közben elkerülöd a vérontást. Tehát az első dolog, amit tenned kell, hogy legyőzd a Shielder ellenségeket. Az egyik karaktered támadja meg a Teleporter ellenséget, és kerüljön mögé, hogy a többiek fedezékben várakozhassanak. Továbbá, a Shielder képes legyen lerúgni az egyik karakteredet a párkányról, és befejezni a körödet.

A következő körben azt kell tenned, hogy hátulról lövöd le a Shielddert, és egy háromszög támadással kiiktatod őt és a Teleportert is. Továbbá ne feledd, hogy a hangszórókat is próbáld meg bevonni ebbe a fajta támadásba, mert így időt nyerhetsz, mert így gyorsabban elpusztulnak, ahelyett, hogy normál támadásokkal találnád el őket. Most az egyik beépített karakteredet a Nakabachi előtt lévő platform közelében kell hagynod, egy másiknak a piros platformon kell elhelyezkednie a gomb nélkül, és végül a harmadiknak a létra irányába kell mennie.

Miután lemész a létrán, menj az ösvény felé, amely a gombhoz vezet, és győződj meg róla, hogy felemeled a platformot. Így az a karakter, akit a kezdeti területen hagytál, le tud majd menni, és újra csatlakozni fog társaihoz. Most már csak a liftet kell használnod, ami egyenesen a Nakabachi főnökhöz visz, így itt az ideje, hogy szemtől szembe nézz vele.

Mint már említettük, a Persona 5 Tactica Nakabachi főnökével való szembenézés nem a legnehezebb dolog, így nem okozhat különösebb gondot. Szóval, miközben az egyik karakteredet a leghosszabb útvonalat választva elviszed oda, ahol a főnök van, meg kell próbálnod mögé helyezkedni, hogy le tudd lökni a platformról, amin áll. Bár, ahogy már korábban is mondtuk, ez a mozdulat nem lesz képes megölni őt, mégis sok kárt okozhat neki. Ne feledd azonban, hogy a fordulód messze tőle érjen véget, különben ledob téged, és vissza kell menned a már megtett útra.

Ezen a ponton a Persona 5 Tactica Nakabachi főnök már majdnem legyőzött. Már csak a többi ellenséget kell szemmel tartanod, akik a rácson vannak, hogy ne érjen váratlanul. Továbbá, ez lehetővé teszi, hogy háromszög támadásokat használj, amelyekkel nagyon nagy sebzést tudsz okozni a főnöknek. Valójában néhány támadással le kell tudnod győzni őt, és folytathatod a kalandodat a Persona 5 Tactica-ban.

Forrás