Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

Hogyan lehet legyőzni a Remnant 2 Awakened King Bruin Blade of the King bossát? A Remnant 2 DLC-ben teljesen új bossok ellen harcolhatsz majd, hiszen ez egy olyan terület, amit az alapjátékban nem volt lehetőséged felfedezni. Az Elsüllyedt Boszorkánnyal való találkozás után ebben a DLC-ben lehetőséged lesz a Remnant 2 Awakened King Bruin Blade of the King boss-szal is megküzdeni, akivel szembe kell nézned és le kell győznöd. Ezt a főnököt az előzőhöz képest kicsit bonyolultabb lehet megölni, de ebben a cikkben elmondjuk, milyen stratégiát kell alkalmaznod.

Hogyan lehet legyőzni a Remnant 2 Awakened King Bruin Blade of the King bossát?

Ez a főnök két karddal van felszerelve, amelyeket közelharci és távolsági támadásokra egyaránt használ. Szerencsére ezúttal egy nagyon tágas aréna áll majd rendelkezésedre, ahol harcolhatsz, de ez ne tévesszen meg, mert még mindig nehéz lesz a harc, ha nem követed a megfelelő stratégiát. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy adunk néhány tanácsot arra vonatkozóan, hogyan tudsz a legjobban szembenézni ezzel az összecsapással.

1. fázis

Az első dolog, amire figyelned kell, az a főnök kezdeti támadása. Ez egy két csapásból álló kombó, amit ha kivédtek, akkor lehetőséged lesz támadni és/vagy gyógyulni. Ha azonban a főnök távolabb van, megpróbálja majd a kardjait feltöltve feléd rohanni, hogy egy halálos támadást hajtson végre. Ezért nagyon figyelj erre a mozdulatra, és soha ne engedd le a vigyázzállásodat.

Egy másik dolog, amit szem előtt kell tartanod, az energia animáció. Valójában, amint meglátod, állj készen arra, hogy kitérj, vagy fuss az aréna másik oldalára. Így a támadás nem fog eltalálni téged, de vigyázz a kétütemű kombójára, ami ezt a támadást követi, ezért mindig légy nagyon óvatos. Szintén egy másik dolog, amit tudnod kell, hogy a Remnant 2 Awakened King Bruin Blade of the King boss képes elkerülni a lövedékeket és közel kerülni, hogy közelharci támadásokat intézzen, ezért légy nagyon óvatos.

2. fázis

Amint Bruin életerő sávja eléri a felét, a csata második fázisa kezdődik. Ebben a fázisban a főnök felugrik a felette lévő platformra, és kardokból álló akadályt ereszt, valamint mobokat idéz, akiknek az lesz a feladatuk, hogy téged bosszantsanak. Az, hogy mindkét fenyegetéssel meg kell küzdened, biztosan nem a legjobb, ezért azt tanácsoljuk, hogy úgy helyezkedj el, hogy a főnök alatt lévő platformon állj.

Ettől a főnök le fog ugrani, ezért vigyázz, hogy ne találjon el, és így esélyed lesz a mobok megölésére anélkül, hogy a főfőnök miatt kellene aggódnod. Használd ki ezt a pillanatot a különböző mobok megölésére, majd menj vissza, hogy foglalkozz Bruinnal, hogy a megöléséhez szükséges sebzést okozz neki. Miután legyőzted, jutalmul kapsz, hogy sikerült szembenézned ezzel a csatával, egy nyomorult koponyát, egy kötetet, öt Lumenite kristályt és 500 törmeléket.

Forrás