Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

Richard Lewis neves Esports figura vitát vált ki egy merész állítással a Natus Vincere ászáról, Oleksandr „s1mple” Kostyljevről.

Egy nemrégiben tartott podcast során Richard Lewis, az Esports neves újságírója vitát kavart egy merész állítással a Natus Vincere sztárjátékosával, Oleksandr „s1mple” Kostyljevvel kapcsolatban. A kijelentés időzítése egybeesik s1mple bejelentésével, miszerint határozatlan időre szünetet tart a versenyszerű játéktól, ami kétségessé teszi a jövőbeli visszatérését.

Mit mondott Richard Lewis S1mple-ről?

Richard Lewis felvetette, hogy Oleksandr „s1mple” Kostyliev esetleg fontolgatja a Counter-Strike-ból való kilépést. Lewis a Natus Vincere bennfenteseitől származó információkra hivatkozva azt állítja, hogy az ukrán szenzáció jelenleg kiégéssel küzd és utálja a játék legújabb verzióját. A Mauisnake-kel folytatott podcast-beszélgetés során Richard azt is fontolgatta, hogy s1mple átmegy a Valorantba, mivel új versenyzői kihívást keres.

„Emlékszel, amikor utoljára beszéltünk, és mit mondtam neked?” – mondta Lewis Mauisnake-nek. „Az én olvasatom szerint s1mple visszavonul a CS2-ből, és átmegy Valorantba játszani”. Ezt én mondtam neked. Te meg azt mondtad: ‘Nem, nem. Ismétlem, bennfentesként szólva, a színfalak mögött az összes pletyka, ami ukrán játékosoktól és a NAVI körüli emberektől származik (és ne feledjétek, srácok, rengeteg barátom van a világnak azon a részén, tudósítottam erről a dologról) a következő: s1mple egy ideje kiégett, pihenni akar, és utálja a CS2-t.”.

„A közösségi médiában nem csinál egy kicsit semmit. Ő nem egy játékos, aki némi befolyásra vagy elkötelezettségre vágyik. Ő tényleg utálja ezt a játékot, ezt mindenki mondja. És nem beszéltem s1mple-vel erről, de az a benyomásom, hogy ez nem hazugság” – magyarázza Lewis.

A veterán újságíró szerint ez arra is késztetheti s1mple-t, hogy fontolóra vegye a karrierváltást.

„Mindannyian tudjuk, hogy a Valorantban játszik, mindannyian tudjuk, hogy szereti a kihívásokat, mindannyian tudjuk, hogy olyan egyszeri kifizetést fog kapni, amilyet a világ valószínűleg még soha nem látott az esportban, ha a Valorantba megy. És az sincs a lehetetlenség határán, hogy a NAVI-nak játszhatna a Valorantban, és az egy oldalazás lenne. Én már egy ideje ezt mondom, és egyszerűen úgy gondolom, hogy nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy a GOAT-ot elveszítsük a Valorant miatt”.

S1mple szünetet tart, bizonytalan visszatérési dátummal

Oleksandr „s1mple” Kostyliev döntése, hogy október 26-án visszavonul a profi játéktól, sokkolta a Counter-Strike közösséget. Bár a szünet a nyilvánosság számára hirtelennek tűnhetett, a jelentések szerint ez a szünet már egy éve a láthatáron lehetett, ami fényt derít a szupersztárra nehezedő egyre növekvő nyomásra.

Szóval mi lesz a következő, ideje szünetet tartani, ahogy szerettem volna, de ez csak a történet fele
Meg kell javítani a dokumentumokat, és vigyázni a többi ember az életemben
A váltás más org : soha nem gondoltam rá, de érdekes lenne látni ajánlatok, talán a rifle mivel awp egy kicsit nem befolyásoló…

– Sasha (@s1mpleO) October 26, 2023

Az egyik legjelentősebb jele annak, hogy s1mple elégedetlen a CS2 állapotával, az volt, hogy feltűnően hiányzott a Sydneyben megrendezett debütáló CS2-tornáról. Ez a távollét felhúzta a szemöldököt, és felerősítette a találgatásokat a játékban való jövőjével kapcsolatban.

Photo Credit: Sportskeeda

Emellett s1mple többször is nyíltan hangot adott az új CS2 címmel kapcsolatos kritikáinak a közösségi médián keresztül, kifejezve elégedetlenségét a játék különböző aspektusaival kapcsolatban. Ami még ennél is beszédesebb volt, hogy amikor a fejlesztők kérték a véleményét a lehetséges fejlesztésekről, az ukrán csodagyerek feltűnően hallgatott, ami azt jelzi, hogy egyre jobban eltávolodik a Counter-Strike közösségtől.

Egy olyan lépéssel, ami tovább táplálta a spekulációkat, s1mple felfedte, hogy a szünet alatt egy „CS2-vel kapcsolatos projekten” akar dolgozni. Ez a bejelentés a rajongókat és a szakértőket egyaránt azon gondolkodóba ejtette, hogy s1mple szünete csupán egy átmeneti szünet, vagy a karrierjében bekövetkező jelentős változás kezdete.

Forrás