Oldal kiválasztása

Válassz neked megfelelő magyar blogoldalt

Az általunk ajánlott oldalak közül sokan magyarul blogolnak és posztolnak, használd ki a lehetőséget, hogy beépítsd a mindennapjaidba, és felfrissítsd a tudásodat. Az előnye, hogy a blogok és a posztok sokkal természetesebben íródnak, mint bármelyik tankönyv a világon, így inkább leszel utcai okos, mint nyelvtani stréber.

Nagyon élvezem az összes témádat, valamint érdekes és informatív. Pl. szabadidő blogot, érdemes megnézni, sok jó részletet találsz ott. Alig várom, hogy elolvassam a következő bejegyzést. Annyi mindent lehet itt látni és csinálni, hogy néha nehéz lehet lépést tartani.

Figyeld a közzétett cikkedet visszajelzésekért és értékelésekért

Végül, de nem utolsósorban olvassd el, mit mondanak az emberek világszerte a szakterületén megjelenő cikkekről. Ha bizonyos folyóiratok arról híresek, hogy hasznos visszajelzéseket és gyors válaszokat adnak, érdemes lehet ott kezdeni a folyamatot.

Az utolsó tényező, amit figyelembe kell vennie, a weboldal tartalma. Meg akar győződni arról, hogy a honlapot rendszeresen frissítik, és a cikkek jól megírtak. Ha a webhelyet nem frissítik rendszeresen, akkor jó eséllyel nem fogják olyan sokan látni a cikkeit.

Ha úgy gondolja, hogy alkalmas lehet a közzétételre, kérjük, küldje be legalább két független bíráló által végzett kettős ellenőrzésre. Miután ezek a bírálók visszajelzést adtak, a szerkesztő dönthet a kézirat elfogadásáról, kisebb vagy nagyobb átdolgozások kéréséről, vagy a munka elutasításáról.

Cikk beküldése közzétételre

A cikkek beküldése az a folyamat, amelynek során cikkeid harmadik fél webhelyein teszi közzé azzal a céllal, hogy jó minőségű linkeket generáljon a blogjára vagy webhelyére. A Dofollow cikkküldő webhelyek növelhetik az oldalad látogatottságát és növelhetik a domain tekintély értékét.

Mint mindannyian tudjuk, a cikkküldés a blogodhoz kapcsolódó, kiváló minőségű cikkek beküldésének folyamata a fent említett minőségi és jó hírű webhelyekre. A blogja keresőmotoros rangsorolásának javítása és a látogatottságának növelése a fő cél mögötte.

A cikk egy olyan weboldal, amely lehetővé teszi a különböző típusú tartalmak benyújtását különböző részletekkel, például címmel, összefoglalóval, törzzsel, kategóriával, kulcsszavakkal és aláírással. A cikkküldő oldalak friss és egyedi tartalmakat fogadhatnak el, de nem rotálják a cikkeket.