Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

A Skull and Bonesban van karakteralkotás? Tekintettel a cím nyílt világú jellegére, amit egy másik cikkünkben már részletesen kifejtettünk, sokan kíváncsiak arra, hogy létezik-e Skull and Bones karakteralkotás. Miután elkezdjük a kalandunkat a játékban, eldönthetjük, hogyan jelenünk meg? Ebben a cikkben erre a kérdésre adunk választ, minden szükséges információt megadva.

Van a Skull and Bonesban karakteralkotás?

Igen, a Skull and Bonesban létrehozhatsz egy karaktert és testre szabhatod. Azonban ne feledd, hogy ez nagyon korlátozott testreszabás. Nem fogod tudni a semmiből eldönteni az összes olyan tulajdonságot, amit szeretnél, hogy az alteregódnak legyen. Előre elkészített karakterek állnak a rendelkezésedre, férfiak és nők egyaránt, amelyekből kiindulva alapnak tekintheted, majd különböző elemek megváltoztatásával testre szabhatod. Egyébként ez a testreszabás sem túl mély. Ne várjatok olyan szerkesztőt, mint például a Cyberpunk 2077-ben, ahol bármit eldönthettetek.

Miután teljesítettél valamilyen bevezető küldetést, megkérnek, hogy készítsd el a karakteredet. Miután kiválasztottad a kezdő modellt, dönthetsz úgy, hogy megváltoztatsz néhány tulajdonságot, hogy jobban hasonlítson rád vagy bármely más személyre és/vagy karakterre. A különféle testreszabható dolgok közé tartozik a haj, mind a frizura, mind a szín; a szemek színe; a testalkat (hogy vékonyabb vagy izmosabb legyen); dönthetsz úgy, hogy bizonyos jeleket, például sebhelyeket és tetoválásokat adsz hozzá; és dönthetsz a szakáll típusáról is, mind a hossza, mind a színe tekintetében.

A kaland elején nem lesz lehetőséged kiválasztani, hogy milyen ruhát viselhetsz, és ez tulajdonképpen egy olyan választás, amit a cselekmény szempontjából a történések indokolnak (a spoilerek elkerülése végett nem mondunk semmit), de tudd, hogy amint elérsz egy bizonyos célt, a ruházatot illetően is változtathatsz a megjelenéseden. A ruházatot illetően elmondhatjuk, hogy elég jól felszerelt a választék, és eldönthetjük, hogy egész szetteket vagy egyes részeket vásárolunk és/vagy oldunk fel, hogy teljesen újat alkossunk.

Röviden összefoglalva, a Skull and Bones biztosan nem egy olyan játék, ami nagy hangsúlyt fektet a karaktered testreszabására. Lehetőséget ad arra, hogy változtatásokat hajtsunk végre, és az alapmodellektől kicsit eltérő karaktert hozzunk létre, de semmi túlzás. Nem fogod tudni megváltoztatni az arc formáját, a szemeket, az orrot, a szájat és az összes olyan apróságot, amivel a játékosok gyakorlatilag bármilyen karaktert létrehozhatnak. Másrészt a játék középpontjában a hajók állnak. Valójában ők a Skull and Bones igazi főszereplői, és különböző módon testre szabhatók.

Forrás