Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

Az Evil Geniuses feloszlatja a Dota 2 Rosterét. Tudj meg több információt arról, hogy mi történt és mire számíthatsz.

Annak ellenére, hogy Dél-Amerika egyik legjobb Dota 2 csapata volt, most tudtuk meg, hogy az Evil Geniuses Dota 2 már nem létezik. A The International 12 végét követően rengeteg Dota 2 Roster-változást láthattunk, köztük az EG-vel kapcsolatosat is. A szervezet döntését követően az EG mind az 5 csapattagja szabadügynökké vált, ami azt jelenti, hogy bizonytalan jövő elé néznek.

Evil Geniuses Dota 2 Roster feloszlása

Itt az évnek ez az időszaka, a feloszlás ideje!

Én személy szerint nem vagyok biztos benne, hogy az EG-nek lesz Dota 2 játékosállománya idén, de mindannyian elválnak az orggal és új jövőt keresünk. Ma sok elbocsátás történt az EG-nél és nagyon valószínűtlen, hogy új játékosállományt szereznek.

Ami a… pic.twitter.com/gXli6HRU2F

– Guashi (@Guashineen) November 1, 2023

Sok pletyka kering arról, hogy az EG miért döntött úgy, hogy feloszlatja a Dota 2 csapatát. Egyesek azt állítják, hogy ennek oka a csapat gyenge teljesítménye a The International 12-en. Annak ellenére, hogy az EG nem volt favorit, a rajongók jobb teljesítményt vártak a csapattól. Sajnos ez nem így történt, mert az EG a 13-16. helyen végzett.

Az Evil Geniuses dél-amerikai közösségi média menedzsere szerint egyelőre nem tudni, hogy az EG-nek lesz-e Dota 2 játékoskerete 2024-re. Ez nagyon furcsa, mert az Evil Geniuses Dota 2 mindig is a világ egyik legjobbja volt. Ezzel együtt nem is lenne annyira meglepő, mert nem szabad elfelejtenünk, hogy az org úgy döntött, hogy elhagyja Észak-Amerikát, miután sok évet töltött ott. Gaushi, az SMM szerint a szervezet rengeteg elbocsátást hajtott végre, ami azt jelenti, hogy nagyon valószínűtlen, hogy új játékoskeretet láthatunk.

A híreket követően az EG ex roster no új szponzort és/vagy szervezetet fog keresni. Ki tudja, még az is lehet, hogy a játékosok más irányba mennek, vagy akár régiót is váltanak. Ha már a játékosoknál tartunk, így nézett ki az EG kakasa:

 • Jose „Panda” Padilla
 • Farith „Matthew” Puente
 • Jean Pierre „Chris Luck” Gonzales Salazar
 • Adrián „Wisper” Céspedes Dobles
 • Crhistian „Pakazs” Savina
 • Throwback

  Ha már az Evil Geniuses Dota 2 és a Dota 2 csapatának feloszlatásáról beszélünk, a szervezet 2022 vége felé ugyanezt tette. Ekkor döntött úgy, hogy Dél-Amerikába költözik, és létrehoz egy új csapatot, amely a beastcoast és a Thunder Awaken játékosaiból áll.

  A jó hazai eredmény ellenére az EG egyetlen versenyt sem tudott megnyerni. Sőt, a csapat még a top 3-ba sem jutott be, amire a szervezet nem számított, amikor Dél-Amerikába költözött.

  Következtetés

  A rossz hír az Evil Geniuses Dota 2 játékoskerete számára az, hogy mindezek a változások néhány nappal azután lépnek életbe, hogy világossá vált, hogy a szervezetnek gondjai vannak a többi csapatával. Az EG-t ugyanis rengeteg kritika érte amiatt, ahogyan a Valorant, a Rocket League, sőt a League of Legends játékosaival bánik. Érdekes lesz látni, hogy mi fog történni a szervezet és a játékosok között a jövőben.  Forrás