Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

Valorant tippeket keresel, amelyek segítenek megnyerni a játékokat? Ha igen, akkor kattints ide, hogy többet megtudj róluk.

A Valorant a Riot Games egyik vezető címe, ami azt jelenti, hogy a világ minden tájáról több millióan játszanak vele naponta. Bár rengeteg rendszeres játékos van, akik mindent megtesznek azért, hogy jobbak legyenek, nem mindenkinek sikerül. Ezért ez a 10 Valorant tipp a győzelemhez útmutató megmutatja, hogyan lehetsz jobb.

10 Valorant tipp, hogy segítsen neked nyerni

Néhány dolog már ismerős lehet, de mások újak lesznek, úgyhogy merüljünk el benne. Ne felejtsd el megnézni a dolgokat, mint például a Fegyverkalauzunkat, ahol megtanulhatsz néhány tippet bizonyos dolgok használatakor.

Légy párbajozó

Bár a Valorant rengeteg különböző pozíciót és lehetőséget kínál neked, tapasztalataink alapján rájöttünk, hogy a Párbajozói lét az, amivel sokkal gyorsabban fejlődhetsz. Ezért az egyik Valorant tipp, amit a győzelmed érdekében megvalósíthatsz, ennek a szabálynak a betartása.

A Párbajozós játék lehetővé teszi számodra, hogy sokat fejlődj, mert párbajokat kell vállalnod. Továbbá, a Valorant Duelisták több killt fognak kapni, mint a többiek, ami mindig szórakoztatóbb. Egy másik dolog, amit szem előtt kell tartani, hogy a több kill azt jelenti, hogy szinte mindig te leszel a csapat „vezére”. Következésképpen, nem fogod magadat leégetni, ha valami rosszul sül el, ami néhány játékos számára nagy előny.

Tanuld meg, hogyan kell flankelni

Az egyik leghasznosabb tipp, amikor a 10 Valorant tippek, hogy segítsen nyerni kapcsolatos flanking. Ez utóbbi egy népszerű kifejezés, amit sokan használnak az Overwatch 2-ben, de a Valorantban is jelen van. A flanking az, amikor úgy döntesz, hogy olyan pozícióból támadod meg az ellenfeleidet, ahonnan nem számítanak rád. Más szóval, hátulról vagy oldalról támadod őket, ami lehetővé teszi, hogy sokkal könnyebben végezz gyilkosságokat.

A rossz hír a Valorant flankinggel kapcsolatban az, hogy megtanulni, hogyan kell csinálni, könnyebb mondani, mint megtenni. Különös figyelmet kell fordítanod az ellenfeleidre és azok elhelyezkedésére, és ezt az előnyödre kell fordítanod. Erre akkor leszel képes, ha elég tapasztalatot szereztél a Valorantban.

Javítsd a célzásodat

Ez a Valorant rangsorolási tipp nagyjából minden egyes FPS játékra igaz, mert ha jól célzol, sokkal többet nyerhetsz. Bár a Valorant nem olyan, mint a CS2 abban az értelemben, hogy az utóbbiban nincsenek képességek, a jó célzás hatalmas különbséget jelenthet. Ezért próbálj meg többet gyakorolni és javítani az eredményeidet.

Ez az egyik legfontosabb Valorant tipp ebben a cikkben, mert ha egyszer jobban célzol, könnyen uralhatod a játékokat. Ez különösen igaz, ha párbajozó vagy, ami az egyik ok, amiért bátorítjuk az embereket, hogy használják ezt a szerepet.

A célzás javítása egy olyan folyamat, amely általában sok időt vesz igénybe, ezért fel kell készülnöd. Néhány Valorant tipp a győzelem érdekében megpróbál „rákényszeríteni”, hogy tanfolyamokat és más típusú dolgokat vásárolj, ami felgyorsíthatja a folyamatot. Erre azonban nem igazán van szükséged, mert jobb célzóvá válsz, amint elkezdesz rendszeresen játszani.

Tartsd szemmel a különböző mintákat

Annak ellenére, hogy a Valorant egy gyors tempójú játék, ahol az emberek sok mindent megtehetnek, a felhasználók gyakran ugyanazokat a mozdulatokat teszik és ugyanazokat a képességeket használják. Az ilyen dolgokra való odafigyelés az egyik olyan Valorant tipp, amit érdemes használni, mert hatalmas versenyelőnyre tehet szert.

Felismerni, hogy az ellenfeleid mit fognak legközelebb csinálni, óriási dolog, mert így előre tudsz cselekedni, és meglepheted őket. Ezzel együtt megpróbálhatod minden körben ugyanazt csinálni, hogy megszokd.

Ne feledd, hogy sok ellenség minden térképen a standard pozíciókat használja. Ennek ismerete hatalmas előnyt jelent, és lehetővé teszi számodra, hogy a matchupot magaddal vidd.

Mindig kommunikálj a csapatoddal

Függetlenül attól, hogy CS2-t, Overwatch 2-t, Dota 2-t vagy bármilyen más játékot játszol (beleértve a Valorantot is), a kommunikáció kulcsfontosságú. Még ha nem is te vagy a játék legjobb célzója, ez a Valorant tippek között van, amelyeket javasoljuk megvalósítani, mert segíteni fog neked abban, hogy megnyerd a meccseket.

A csapatoddal való kommunikáció mindig segít abban, hogy megnyerd a szinte lehetetlennek tűnő meccseket. Bár sok olyan játékossal fogsz találkozni, akik állandóan panaszkodnak és/vagy bocsánatot kérnek dolgokért, az, hogy az egész csapatod egy oldalon áll, segít neked sikeresebbnek lenni.

Próbálj meg közel lenni a Spawn Barrierekhez, amint a kör elkezdődik.

Mint minden más FPS-játékban, itt is nagy különbség lehet, ha tudod, hol helyezkedj el. A Valorant sem kivétel, mert ez az a játék, ahol a pozicionálásod elengedhetetlen, ha nyerni akarsz. Ezért az egyik dolog, amire figyelni kell, hogy lehetőség szerint a Spawn Barrierek közelében maradj.

Ha így teszel, azonnal akcióba lendülhetsz, amire a csapatodnak szüksége van a győzelemhez. Lehet, hogy jó ötletnek tűnik életben maradni, amikor az egész csapatod haldoklik, de ez nem fog segíteni a sikerben.

Hagyd abba a játékot, ha túl sok játékot veszítesz egymás után

Az utolsó Valorant tipp, amit szeretnénk megosztani veletek, olyasmi, ami minden rangsorolt játékra vonatkozik. Még ha te vagy is a legtürelmesebb ember, akkor is rendkívül bosszantó lehet, ha több játékot veszítesz egymás után. Ezért ha ez megtörténik, valószínűleg jobb, ha abbahagyod a játékot, mert a végén még többet veszíthetsz.

Ez a Valorant tippek közé tartozik, amelyek hosszú távon segítenek a győzelemben, és sokan nem értékelik eléggé, amíg nem túl késő. Jobb abbahagyni 2-3 egymás után elvesztett játék után, mint folyamatosan veszíteni és a minősítésedet tönkretenni.

Forrás