Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

A World of Tanks franchise várva várt Holiday Ops 2024 eseményének kezdete egybeesik az első téli nap beköszöntével. Ez a hagyományos hangulatáról ismert ünnepi esemény izgalmas játékmenetet, kellemes ajándékokat és értékes játékbeli nyereményeket ígér a játékosoknak PC-s, mobil és konzolos platformokon.

A Holiday Ops 2024 esemény részletesen

Az izgalmak irányítója ebben a szezonban az illusztris brit focista és filmsztár, Vinnie Jones, aki búcsút int a Mikulás végrehajtójaként betöltött szerepének, hogy a World of Tanks parancsnokaként új pozíciót vállaljon. A december 1. és január 8. között megrendezésre kerülő Holiday Ops 2024 esemény az ünnepi témájú tevékenységek megkülönböztetett sorát mutatja be, amelyek az egyes platformok játékmenetéhez igazodnak.

World of Tanks (2023. december 1. – 2024. január 8.)

A játékosoknak lehetőségük van elmerülni egy ünnepi és vidám ünnepi faluban, amely készen áll arra, hogy feldíszítsék a személyes érintésükkel. Ebbe az elragadó környezetbe belépve a tankosok megkapják első ajándékukat: a vadonatúj prémium csehszlovák könnyű harckocsit, a Pzw.39-et.

Vinnie Jones a főhadiszálláson állomásozik majd, ahol különleges küldetéseket és feladatokat mutat be. A sikeres teljesítés után a játékosok a híresség által inspirált jutalmakat oldanak fel, amelyek három exkluzív 2D stílust, matricákat, ikonikus mondatokat bemutató feliratokat, sőt, még magát Vinnie Jones-t is feloldják tankparancsnokként, exkluzív hangalámondással kiegészítve. De ez még nem minden; a játékosok egy különleges, Old Reliable nevű skinre is számíthatnak a Cobra tankhoz, amelynek minden eleme az idei sztár stílusában készült.

A Prime Gaming tagokat exkluzív tartalmak várják a sztárparancsnoktól, köztük két matrica, egy medál és az egyedi Paradox 2D stílus. Eközben a Steam játékosok egy speciálisan tervezett 2D matricát ragadhatnak meg Vinnie ajándékaként.

World of Tanks Blitz (2023. december 1. – december 20.)

A World of Tanks Blitz bemutatja a Holiday Ops tevékenységek listáját, beleértve egy 10 állomásos híresség-küldetést egyedi gyűjtőeszközökkel, avatárokkal, profilháttérrel, mindezt Vinnie Jones stílusában. A 10. szakasz hozza el a végső jutalmat és a legnagyobb ajándékot a fa alatt – a „Végső vita” mellékletet. Ami még ennél is jobb, a játékosok részt vesznek az ünnepi sorsoláson, ahol esélyük lesz a legendás álcával ellátott Cobra tank büszke tulajdonosává válni.

World of Tanks Modern páncélzat (2023. december 1. – 2024. január 8.)

A játékosok idén duplán élvezhetik a szórakozást és a jutalmakat, mivel mind az egyéni Earn Challenge, mind a Holiday Op közösségi eseményen elindulhatnak. Mindegyik útvonal rengeteg tartalmat kínál, köztük tematikus kozmetikumokat, boostereket, prémium időt és a keményen ütőképes Charlemagne nehéz tankot. Emellett megkaphatják az exkluzív új Old Reliable prémium tankot, valamint a Vinnie egyedi hangjával ellátott 2D és 3D parancsnokokat is.

Forrás