Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-03-24T17:25:02

❘ Frissítve: 2023-03-24T17:25:09

Az Apex Legends fejlesztői foglalkoztak azokkal a szerverproblémákkal, amelyek ebben a hónapban sújtották az ALGS-t, mivel a profi meccsek összeomlottak vagy késtek.

Az Apex Legends profinak szerverproblémákkal és késedelmes játékmenettel kellett megküzdeniük márciusi ALGS-mérkőzéseik során. A versenyzők odáig jutottak, hogy az esportot „cirkusznak” nevezik a versenyszerű törekvés helyett, mivel szerintük a balesetek veszélyeztették a verseny integritását.

Az ALGS alapszakasz-mérkőzéseit online játsszák, és a profik az internetes stabilitás és az Apex Legends szerverek kiszolgáltatják. Más esportok professzionális ligái, például a League of Legends, a Valorant, a CS:GO és az Overwatch, LAN-rendszerben versenyeznek.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Napokkal a kritika után az Apex Legends Esports hivatalos Twitter-fiókja közleményt adott ki a problémákról, és azt mondta, hogy „pontosan meghatározták azokat a problémákat”, amelyek a szerver összeomlását okozták.

„Ellenintézkedésként kisebb módosításokat hajtottunk végre a szerveren, és úgy döntöttünk, hogy letiltjuk a Multiview-t mindaddig, amíg nem tudjuk biztosítani, hogy a szerver stabilitását befolyásoló problémák teljesen megoldódtak” – áll a közleményben.

Az ALGS szerver problémáit a fejlesztő megoldotta

A fejlesztő elmondta, hogy olyan megoldáson dolgozik, amely a Multiview-t visszaállíthatja az ALGS-élményhez. A Multiview lehetővé teszi a nézők számára, hogy a Twitch-en többféle perspektívát tekintsenek meg, ami a battle royale esport egyik fő újítása, de úgy tűnik, ez a probléma gyökere.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A profi válaszok túlnyomórészt pozitívak voltak, mivel néhányan csak örülnek a fejlesztőtől, mivel az Apex Legends köztudottan csendes, vagy lassan reagál a játékban és a profi szcénában jelentkező problémákra.

A nyilatkozat nyilvánosságra hozatala előtt néhány profi a profi meccsek elhalasztását kérte, hogy megoldódjanak a problémák, míg a prominens profi játékos, Philip ‘ImperialHal’ Dosen azt mondta, hogy végig kell játszaniuk. Azt mondta, hogy a bajnokság esetleges pénzbeli vesztesége a mérkőzések késleltetése miatt meghaladja a verseny integritásával kapcsolatos aggályokat.

Most a vita egyik felének sem kell kijátszania a mérkőzés késleltetési forgatókönyvét, mivel a játékok továbbra is folytatódnak a fejlesztők javítása miatt.

A cikk a hirdetés után folytatódik

[ad_2]

Forrás