Oldal kiválasztása

[ad_1]

Luís Mira

❘ Közzétéve: 2023-03-23T17:14:50

❘ Frissítve: 2023-03-23T17:21:08

A TSM League of Legends csapatának két tagja elhagyta a céget, ami tovább növelte az észak-amerikai esport szervezet távozási hullámát.

A League of Legends vezérigazgatója, Yang ‘Glen’ Po-Jen és a csapatmenedzser Chien-Yu ‘Kristine’ Huang a Twitteren bejelentette, hogy elhagyták a szervezetet, ami a legutóbbi a cégnél történt távozások sorában.

Glen 13 hónapot töltött a TSM-nél, miután 2022 februárjában felvették Parth Naidu helyére a liga vezérigazgatói posztján. Kristine két hónappal később csatlakozott a céghez, miután Glen felvette vele a kapcsolatot, hogy segítsen irányítani az LCS-csapatot.

Glen, aki korábban a PSG Talon vezérigazgatójaként dolgozott, elismerte, hogy a TSM elhagyása „keserű” érzést hagy maga után.

A cikk a hirdetés után folytatódik

„Boldog és izgatott vagyok, hogy végre lesz időm a családommal tölteni, különösen azért, mert az elmúlt két szakítás során nem voltam jó apa” – írta. „A feleségem gyakran mondja, hogy munkamániás vagyok, tökéletes alkalmazott, menedzser és kolléga, de apaként kudarcot vallok.

„Ugyanakkor szorongok és bizonytalan vagyok, mert megértem, hogy a jelenlegi környezetben nehéz lehet új csapatot vagy munkát találni. Azonban továbbra is úgy gondolom, hogy ez az elrendezés a legjobb, amit Isten adott nekem, és a vihar után mindig van szivárvány.”

A cikk a hirdetés után folytatódik

Ma van az utolsó napom a TSM-ben. És hálás vagyok azért a csodálatos és felejthetetlen időért, amit a csapataimmal töltöttem. Az NA-ban töltött időm emlékei és élményei örökre velem maradnak. A szétválás során végig tanúja voltam annak, ahogy az egész csapat 120%-os erőfeszítést tett…

— TSM Glen (@glenyanglol) 2023. március 23

A TSM még nem jelentette be sem Glen, sem Kristine cseréjét. A hónap elején a TSM megvált Dominic Kallas esport műveletek alelnökétől és Walter Wang ügyvezető igazgatójától.

A szervezet LCS csapata jelenleg a nyári felosztásra készül, mivel a tavaszi felosztást a hetedik helyen zárta, ami a rájátszáson kívül eső helyen áll.

A TSM hivatalos subredditjén sokan panaszkodtak Glen szervezetből való távozása miatt. „Glen minden tekintetben nagyszerű ember, és (EGY MÁSIK) hatalmas veszteség érte a szervezetet” – írta egy felhasználó.

Colin Young-Wolff/Riot GamesTSM top laner, Solo nemrégiben dicsérte Glen GM hatását.

Glen távozása sokakat megdöbbentett, mivel Colin ‘Solo’ Earnest csak a közelmúltban nevezte meg a vezérigazgatónak, hogy a TSM-hez szerződött a 2023-as szezonra. Egy másik interjúban, support Jonathan ‘Chime’ Pomponio szintén dicsérte Glen-t, mondván, hogy „olyan szintű őszinteséget ad hozzá, ahol megérti, hogy javak vagyunk, de azt is megérti, hogy emberek vagyunk”.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A hét elején a TSM vezetőedzője, Wong ‘Chawy’ Xing Lei azt állította, hogy szervezetének volt a legalacsonyabb költségvetése a szezon előtt álló LCS-ben.

[ad_2]

Forrás