Oldal kiválasztása

 

Az Apex Legends 19. szezonja bevezeti a Support legendát, a Conduitot, valamint egy keresztprogressziós rendszert, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a fiókjuk fejlődését és tartalmát egy fiókba egyesítsék minden platformon.

Amellett, hogy egy Fülöp-szigeteki származású legendát hoz, a közelgő frissítés a Storm Point visszatérését is feltárja, valamint a rangsorolást érintő változásokat és még sok mást.

Apex Legends Season 19 Cross Progression rendszer

A 19. szezonban az Ignite bevezet egy keresztprogressziós rendszert, amely a játékosok fiókjának előrehaladását a különböző platformokon egyetlen fiókban egyesíti. Ez magában foglalja a tartalmakat és az Apex érméket is. A legmagasabb szintű fiók lesz a Master, azaz az elsődleges fiók. Egyetlen EA Games azonosítót használva a játékosok mostantól egyetlen fiókot használhatnak, amely szinkronizálja az összes elért eredményüket, kozmetikumukat és egyebeket az elérhető platformokon – PC, Xbox, PlayStation és Nintendo Switch -.

Néhány elem azonban továbbra is kizárólag az adott platformra marad, ezeket az alábbiakban részletezzük: A PS+ Pack Items csak a Playstation platformon lesznek elérhetőek, az Xbox Founder’s Edition és a Gold Items pedig kizárólag az Xbox felhasználók számára. Másrészt a P.A.T.H. Legendary Skin csak a Nintendo eszközökre korlátozódna.

A játékosok a Cross Progression rendszerről részletesen a Respawn hivatalos oldalán olvashatnak itt.

Apex Legends Season 19 rangsorolt változások

Az Apex legújabb szezonja promóciós próbákat ad hozzá, hogy megakadályozza, hogy a patkányok egyszerűen táborozzanak a zónákban, hogy helyezési pontokat szerezzenek. A játékosoknak mostantól minden rangsorolt szint végén kihívások teljesítésével kellene bizonyítaniuk.

Mik azok a promóciós rangsorok az Apex Legends 19. szezonjában?

A promóciós próbák egy sor készségalapú kihívás, amelyeket a játékosoknak teljesíteniük kell ahhoz, hogy feljebb kerüljenek a ranglétrán… Például ahhoz, hogy a játékosok a Gold I-ből a Platinum IV-be kerüljenek, öt mérkőzésen belül kell teljesíteniük a próbákat. A kihívások némelyikében a játékosoknak egy meccs során a Top 10-ben kell lenniük, vagy 3 killt vagy asszisztot kell szerezniük. Minél magasabb a szint, annál nehezebbek lesznek a kihívások.

Apex Legends 19. szezon Új legendavezető – képességek és még több minden

A 2019 óta készülő támogató legenda többször is kiszivárgott, de a karakter egészen mostanáig nem láthatott napvilágot.

„Nővére feláldozása után a támogató legenda a Monarch titán akkumulátorából szerzett erőkkel lép be az Apex Gamesbe. Maga az eszköz, amiből Conduit képességeket szerzett, lassan megöli őt, de ő továbbra is harcol, hogy teljesítse ígéretét, és jobb életet adjon a családjának.” – részletezte életrajzát a Respawn hivatalos oldalán.

Passzív – Megváltó sebessége
A Conduit egy rövid sebességkitörésre tesz szert, amikor egy csapattárs felé fut a Taktikai hatótávolságán kívül.

Taktikai – Sugárzás átadása
A Conduit’s Tactical egy energiakitörést küld egy csapattársának, ami viszont ideiglenes pajzsot generál neki és a legendának, ha veszélyben van. Ez a képesség egy vörös pajzsot is gyógyít.

Végső – Energiabarikád
A Conduit egy sor pajzszavaró eszközt vet be, amelyek kárt okozhatnak és lelassíthatják a közelben lévő ellenségeket. Ez a képesség kárt okoz az ellenséges pajzsokban és HP-kben.
Apex Legends 19. évad megjelenési dátuma és ideje.

Apex Legends 19. évad megjelenési dátuma és ideje

A masszív tartalomfrissítés a tervek szerint október 31-én éri el az Apex szervereit minden régióban, és itt vannak a megjelenési időpontok az egyes régiókban.

– 10:00 PST

– 1 p.m. EST

– 18 óra GMT – Egyesült Királyság

– 19:00 CET – Európa

– 4 óra SGT – Szingapúr (november 1.)

Amellett, hogy rengeteg új tartalmat vezet be, a közelgő frissítés a tervek szerint nerfeket is szállít Catalyst és Bangalore számára. A buffok, nerfek és egyéb fegyver- és legendaváltozások teljes listájáért a játékosok tartsák szemmel a hamarosan megjelenő patch notes-t. Az Apex Legends 19. szezonja: Ignite a tervek szerint október 31-én, kedden indul.

További Apex Legends hírekért, útmutatókért és frissítésekért kövess minket itt az ESTNN-en.

Forrás