Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

Érdekel a legjobb Warcraft Rumble Talentek, amiket megszerezhetsz? Itt van egy lista arról, hogy mire kell figyelned.

A Warcraft Rumble tehetségek megismerése az egyik olyan dolog, amit az embereknek meg kell tenniük, mielőtt elkezdenek játszani. Minden egységnek, vezérnek és képességnek 3 lehetősége van, amelyek közül választhatsz, és mindegyik kínál valamit. Tudjuk, hogy a megfelelő kiválasztása segít abban, hogy sikeresebb legyél, úgyhogy tudjunk meg többet róluk.

A legjobb Warcraft Rumble tehetségek, amiket a vezéreknek szerezni kell

A megfelelő vezető és tehetség kiválasztása az egyik kulcsa a Warcraft Rumble sikerének. Ezzel együtt, tudjunk meg több információt az egyes vezetőkről és a legjobb lehetőségről, hogy megszerezzük őket.

Jaina Proudmoore

A Warcraft Rumble-ben a Szövetség egyik aláírt vezetője három elég erős lehetőséggel rendelkezik. Bár sokan választják a Blinket, vannak esetek, amikor ez a tehetség nem annyira jó. Következésképpen a legjobb Warcraft Runble tehetségek, amik beszerzését javasoljuk, a Clearcasting vagy a Flurry. Az utóbbi jobb a nagyobb sebzéshez, de minden, ami javítja az aranyfelhasználásodat, üdvözlendő. Ezért a mi választásunk Jaina Proudmoore számára a Clearcastingra esik.

Maiev Shadowsong

A Warcraft Rumble egyik alulértékelt vezetője, Maiev Shadowsong, három érdekes lehetőséggel is rendelkezik. Mindegyikük elemzése után a legjobb Warcraft Runble tehetség, amit megszerezhetsz, az Enveloping Shadows. Ez lehetővé teszi, hogy a vele lévő egységek sokkal hatékonyabbak legyenek.

Tirion Fordring

Tirion Fordring választása azt jelenti, hogy Isteni pajzsot kell kapnod. Ez valószínűleg az egyik legjobb tehetség a Warcraft Rumble-ban jelenleg.

Sneed

Amikor a legjobb Warcraft Rumble-talenteket keresed, előbb-utóbb Sneedre fogsz bukkanni. Van néhány érdekes lehetősége, de a Lead with Greed valószínűleg a legjobb. Ezzel még akkor is nyerhetsz meccseket, ha rossz helyzetben vagy.

Cairne Bloodhoof

Ha szereted a Taurent, és nem tudod, hogy melyik a legjobb Warcraft Runble Talent, akkor a Reincarnationt kell választanod. Az, hogy Cairne Bloodhoofnak 2. élete van, erős, de vannak esetek, amikor a Plainsrunner is erős.

Grommash Hellscream

Ha a Grommash Hellscream mellett döntesz, akkor valószínűleg a Mirror Image-t kell választanod. A Savage Strike sem rossz a one-shot százalék miatt, de az első opció működik a legjobban.

Rend Blackhand

Ennek a Warcraft Rumble vezérnek a kiválasztása általában a Scale and Steel megszerzésével végződik. Hogy őszinte legyek, Rend Blackhand nem rendelkezik a legjobb tehetségekkel, de ez nagyon tankossá teszi őt.

Old Murk-Eye

Ha a legjobb Warcraft Rumble tehetségeket keresed Old Murk-Eye számára, akkor a Marathon of the Murlocs-t kell választanod. Ez lehetővé teszi számára, hogy gyorsabban lökjön és több kárt okozzon.

Hogger

Bár nem mindenki számára a legjobb vezető, Hogger érdekes lehetőségekkel rendelkezik. Ezzel együtt az emberek szinte mindig Ham Hockot választják, mert így sokkal nehezebb őt megölni a HP boost miatt.

Charlga Razorflank

Ha úgy döntesz, hogy ezt a Warcraft Rumble Vezért használod, akkor szerezd be a Nature’s Grasp-et. Hatékonyabbá teszi a vezért, és kordában tudja tartani a lökést. Ezt leszámítva a Spirit Passage is elég jó, különösen, ha speciális minionokat használsz.

Drakkisath tábornok

A legjobb Warcraft Rumble tehetségek közé tartozik a Chromatic Scales és az Piercing Blows.

Thalnos vérmágus

Amint elkezded keresni a legjobb Warcraft Rumble Talenteket a Bloodmage Thalnos számára, látni fogod, hogy a Bane a legjobb választás. Sokkal veszélyesebbé teszi ezt a vezért, ha bizonyos képességekkel együtt használod.

Baron Rivendare

Van néhány jó tehetség, amit itt megszerezhetsz, mint például a Death Pact és a Chill of the Grave. Hogy őszinte legyek, minden lehetőség működik, szóval tényleg attól függ, hogy mivel játszol.

Sylvanas Windrunner

A Warcraft Rumble utolsó vezetője, akiről beszélni szeretnénk, Sylvanas Windrunner. A tehetsége rendben van, de a legtöbb ember szinte mindig a Fekete Nyílra fog menni. Ez lehetővé teszi számára, hogy sok AoE sebzést okozzon.

A legjobb Warcraft Rumble talentek, amiket minden varázslathoz meg kell szerezni

Miután elemeztük a vezetőket és a legjobb tehetségeket, itt az ideje, hogy ugyanezt megtegyük a varázslatok esetében is. A Warcraft Rumble-nek van néhány, úgyhogy kezdjük el.

Polymorph

Az egyik legerősebb Warcraft Rumble varázslatnak van néhány érdekes lehetősége. A legtöbb ember azért választja az Aranygyapjút, mert ez egy csinos kiegészítő az arany megszerzéséhez.

Arcane Blast

Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik a legjobb tehetség az Arcane Blasthoz, mi az Amplificationre szavazunk. Ettől függetlenül az Arcane Power egy megbízható választás, ha Jainával játszol.

Blizzard

A játék egyik legjobb AoE varázslatának nagy hasznát veszi a Cold Snap. Ez egy igazán erős tehetség, amely PVP-ben és PvE-ben egyaránt használható.

Execute

A legjobb Warcraft Rumble talentek között, amit az Execute-hoz kaphatsz, a Bloodthirsty. Vérszomjat ad a képesség közelében lévő összes szövetségesnek 10 másodpercig.

Füstbomba

via Noff

Ha azon tűnődsz, hogy melyek a legjobb Warcraft Rumble tehetségek bizonyos varázslatokhoz, a Smoke Bomb felhasználóknak a Through the Shadows-t kell választaniuk. A mozgássebesség bónusz megszerzése mindig jó dolog egy olyan játékban, mint a Warcraft Rumble.

Élő bomba

Ha ezt a képességet választod, akkor valószínűleg a Láncreakciót kell választanod, feltéve, hogy vannak olyan minid, amelyek képesek használni a képességet.

Láncvillám

A Láncvillám mindhárom tehetsége jó, de a Ragyogó villám valószínűleg a legjobb választás. Elkábítja az ellenséget, amikor beveted 1s-ig, ami nehéz helyzetekben elég lehet.

Csaló halál

Itt minden tehetség szilárd, de a legtöbben a Seal Fate-et választják. Ezzel együtt minden attól függ, hogy milyen kombót használsz, mert az Apokalipszis is elég jó lehet.

Deep Breath

Itt minden lehetőséget választhatsz, de a legtöbben a Melting Pointot választják.

Holy Nova

A legjobb Warcraft Rumble-tálentumok a Holy Novához a Renew és az Amplify Magic. Az utóbbi bizonyos beállításokban jó, míg a Renew a legtöbb helyzetben jól működik.

Forrás