Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

A Call of Duty és a PlayStation összefogott, hogy a Call of Duty: Modern Warfare® III megjelenésének megünneplésére létrehozzák az év egyik legkülönlegesebb launch eseményét. A Modern Warfare-sorozat sikersorozatának kedvelt többjátékos repülőtéri pályáját, a Terminal-t egy titkos londoni helyszínen keltették életre.

Az Egyesült Királyságban egy nappal a megjelenés előtt tartott eseményen a vendégek bejelentkeztek, átjutottak a biztonsági ellenőrzésen, és egy nyüzsgő Terminal-élménybe csöppentek – korai játékélménnyel, egy nappal a PlayStation®5 megjelenése előtt, valamint DJ-szettekkel a DnB úttörőitől, Chase & Status-tól és a DnB szenzáció DJ-től és producertől, Bou-tól.

Azok a szerencsés rajongók, akik versenyeken való részvétellel nyertek helyet a bemutatón, bekaphattak egy falatot a Terminal ismert és kedvelt éttermében, a Burger Townban, felfedezhették a teret, kézbe vehették a játékot, és a Monster Energy borbélyoktól egy gyors, Soap-stílusú fodrászvágást kaptak.

Az MWIII bemutató eseményen jelen volt Alex Iwobi, Fran Kirby, ArrDee és Diddy fia, King Combs is, akik rögtön a PS5 bankokba ugrottak, hogy játszanak a franchise legújabb kiadásával.

Holnap nagy nap lesz – szórakoztató kampány volt idáig eljutni. Mindig izgalmas egy album kiadása, de ez az év extra különleges. Az összes koncert csodálatos volt, és a rajongókkal való interakció is.

Chase &; Status

Amikor a Modern Warfare III eseményen való szereplésről kérdezték őket, azt mondták, hogy „ez egy őrült crossover a zenével és általában a játékokkal – nyilvánvalóan nagyon klassz dolog, hogy részesei lehetünk”.

Forrás