Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

Az MW3 Season 1 bejelentette a két népszerű játékmód, az All or Nothing és a Gunfight visszatérését. A Gunfight mód-specifikus pályákat és néhány, az előző szezonból átvett pályát tartalmaz majd. A rajongóknak több új játékmód megjelenésére is számítaniuk kell a szezon során.

A CoD MW3 Season 1 Patch Notes visszahozza a Gunfight módot

Mindent vagy semmit mód
A játékmód egy mindent szabadjára engedő játékmód. A játékosok két fegyverrel – dobókéssel és pisztollyal – kezdenek. Minél több gyilkosságot termelsz, annál több perket kapsz a meccs során.

Gunfight
2v2 mérkőzések. Az első csapat, amelyik eléri a 6 körös limitet, nyer. A játékosok a jövő év elején egy új 6v6-os Team Gunfight módra is számíthatnak a januári szezonközi frissítéssel.

EMP – 13 Kills/1625 Score/Care Packages pontszám elérésével szerezhető meg.
Az EMP elektromágneses impulzust bocsát ki, amely megzavarja az ellenfél felszerelését és a killstreakeket.

Swarm – 15 Kills/1875 Score/Care Packages pontszám elérésével szerezhető meg.
Ez a killstreak lehetővé teszi a játékos számára, hogy egy területet szúnyogdrónokkal borítson be.

Új Perk
Orgyilkosok mellénye
A Season 1 frissítéssel bevezetésre kerül a játék hetedik mellénye, az orgyilkosok mellénye. A mellény rendelkezik a Ghost összes hatásával, és immunis minden ellenséges UAV-ra és radarra (még akkor is, ha a játékos álló helyzetben van) Továbbá a mellény felszerelésekor a gyilkosságok nem fognak koponyákat mutatni az ellenségnek.

CoD MW3 Season 1 megjelenési dátum és időpont

A hatalmas Call of Duty Modern Warfare 3 Season 1 frissítés a tervek szerint december 6-án, szerdán éles szerverekre kerül minden régióban és támogatott játékos számára.

További CoD esport hírekért és útmutatókért kövess minket itt az ESTNN-en.

Forrás