Oldal kiválasztása

[ad_1]

Ryan Lemay

❘ Közzétéve: 2023-03-29T17:39:49

❘ Frissítve: 2023-03-29T17:39:57

Az Atlanta FaZe sztárja, aBeZy átvett egy oldalt a Valorant-tól, hogy foglalkozzon a Modern Warfare 2 Ranked Play egyéni partnerkereső problémájával.

A Modern Warfare 2 Ranked Play egy hangzatos sikertörténet a 2. évad eleje óta. A kompetitív játékmód növelte a játékosok számát, és megerősítette a versenyképes CoD-versenyző közösséget.

A Treyarch átvette a vezetést a Ranked Play-ben, és dicséretet kapott, amiért a közösség és a CDL csapat visszajelzései alapján időszerű változtatásokat hajtott végre. Alig több mint egy hónap alatt a fejlesztők már betiltották a fegyvereket, eltávolították a mellékletek tuningját, és hozzáadtak egy új térképet.

A fejlesztők azt is módosították, hogyan működik az egyéni partnerkeresés, de az aBeZy úgy véli, hogy a drasztikusabb intézkedések javítanák az élményt.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az aBeZy partikorlátozásokat javasol az MW2 Ranked Play számára

A Riot GamesValorant korlátozza a lobby méretét a Ranked Play-ben.

A Valorant egy előre elkészített méretkorlátot használ versenyszerű játékmódjában, ami korlátozza a négyjátékos csoportokat. A fejlesztők azzal érveltek, hogy „hajlamos arra, hogy a megmaradt egyéni sorban álló játékos egy csapatban maradjon, akinek tapasztalata kevésbé kívánatos.”

A játékosok teljes ötfős csapatokban állhatnak sorba, de a csapat 25%-kal csökkenti a képességpontokat a megnyert meccsekért, és akár 90%-kal a játékosok rangja alapján. A teljes csapatok számára is hosszabb időt vesz igénybe, hogy megtalálják a megfelelőt, mivel csak más ötfős csapatokkal mérik össze őket.

aBeZy kedveli a Valorant versenyképes működését, és ezt javasolta az MW2 Ranked Play-ben: „Csak akkor tudj duósorban állni, ha elérted a bíbor/irizáló gombot, de ha 4-stacket akarsz, megteheted, de játszanod kell másik 4 stack-el és kevesebb SR-t kap. Nagyon úgy, mint Val.”

A cikk a hirdetés után folytatódik

@aBeZy: „Csak duó-queue-t tudj állítani, ha négyveremet csinálsz, akkor kevesebb SR-t is kapj.” Egyetértesz? Szüksége van az MW2 Ranked Play-nek szóló/duós várólista opcióra? pic.twitter.com/sLQbnn9kXQ

— The Rotation (@_TheRotation) 2023. március 21

Két nappal azután, hogy aBeZy cselekvésre szólított fel, a Treyarch kiadott egy háttérfrissítést. A fejlesztők szerint a frissítés „javítja a mérkőzések versenyképességét, amikor szólójátékosokat felek ellen játszanak”.

Treyarch kifejtette, hogy a fejlesztőcsapat folytatja a kiigazításokat annak biztosítása érdekében, hogy „mind a szóló, mind a parti játék versenyképes legyen.”

Sajnos a változás egy háttérfrissítés, így a rajongók nem tudják biztosan, mi a különbség a párkeresésben.[ad_2]

Forrás