Oldal kiválasztása

[ad_1]

Faragó Fisher

❘ Közzétéve: 2023-04-06T18:39:53

❘ Frissítve: 2023-04-06T18:40:02

A CLG leállásáról szóló pletykák keringtek, és mivel a játékosok és az alkalmazottak bejelentették, hogy távoznak a szervezetből, a CLG jövője valóban veszélyben van.

A Counter Logic Gaming több mint egy évtizede létezik, 2010-ben alapította a League of Legends akkori profi játékosa, George ‘HotshotGG’ Georgallidis. Azóta a szervezet ugrásszerűen megnőtt, és bebetonozta magát az LCS-en belüli csúcsszervezetté, olyan erővé, amellyel számolni kell az olyan játékokban, mint a Counter Strike és az Apex Legends, valamint a harci játékok közösségének alapszervezete.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A legutóbbi jelentések azonban azt jelezték, hogy a CLG valószínűleg nincs többé. Mivel a jelentések azt jelzik, hogy eladják LCS-helyüket, és kivonulnak az összes többi esport vállalkozásból, a jövő nem éppen fényes ennek a régi iskolai szervezetnek.

A CLG vezetőjének, Greg Kimnek a hivatalos bejelentése után a korábbi munkatársak és a szervezet játékosai arról beszéltek, hogy milyen pozitívan telt a CLG-vel töltött idő, és mennyire szomorúak, hogy maguk mögött hagyják életük ezt a részét.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A CLG játékosai és munkatársai azon siránkoznak, hogy véget ért a szervezetnél töltött idő

Egy olyan nagy szervezet életben tartása, mint a CLG, sok alkalmazottat igényel. A közösségimédia-menedzserek, a marketing, az árucikkek, a műveletek és a márkát képviselő játékosokkal foglalkozó személyzet között egy olyan szervezet leállása, amely mögött ennyi van, sok alkalmazottat munkanélkülivé tesz.

A CLG sok (ma már korábbi) alkalmazottja a Twitteren bejelentette, hogy elbocsátották őket, és életük következő fejezetére lépnek.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Greg Kimnek volt egy bejegyzése, amely hosszasan elmagyarázta, mit jelentett számára a szervezet vezetése az elmúlt két évben. Posztja végét egy kis optimizmussal hagyta el az iparág jövőjét illetően, még az arccal vagy az általa vezetett szervezet bezárásával is.

„Remélem, hogy a hét eseményei inkább termékeny beszélgetést váltanak ki, mintsem cinizmust. Még mindig hiszek abban az alapgondolatban, hogy amíg az emberek élvezik a versenyszerű játékot, addig az esportnak mindig lesz jövője.”

A cikk a hirdetés után folytatódik

A CLG korábbi marketingvezetője, Danielle Fox legalább egy könnyed viccet tudott űzni az elbocsátásokkal kapcsolatban, ami a 2021-ben nagy visszhangot kiváltó, vitatott CLG névsoros videóra utal, mondván: „Kedd a bud lightot” .

A játékosokat is elengedték, a Smash játékosa, Cody Schwab gratulált a főverseny megnyeréséhez, mivel teljesen kikerült a szervezetből.

Azóta bejelentette szabad ügynökségét. A League of Legends játékosai még nem tették meg ugyanezt, ami összhangban van azokkal a jelentésekkel, amelyek szerint a League of Legends vertikum egyelőre megmarad. Ennek ellenére néhány játékos meglehetősen homályos tweeteket írt a CLG jövőjéről és a profi játékosként eltöltött idejükről.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Egyelőre nem világos, hogy a CLG sokkal tovább működik-e, de a szervezetet máris jelentősen megnyirbálták a játékosok és a személyzet mondanivalója miatt.

[ad_2]

Forrás