Oldal kiválasztása

[ad_1]

Luís Mira

❘ Közzétéve: 2023-04-05T17:21:23

❘ Frissítve: 2023-04-05T18:47:31

A Los Angeles-i székhelyű Sentinels esport szervezet visszautasította azokat a pletykákat, amelyek azt sugallják, hogy tárgyalásokat folytatnak az LCS-ben való hely megszerzéséről.

A hét elején Robert ‘Sorenzen’ Hanes, a The Game Haus elnöke és társalapítója azt állította, hogy a Sentinels mérlegeli az LCS-be való belépés lehetőségét, és odáig ment, hogy „megkérdezte egy hely árát” liga „a számos csapat közül, amelyek a kilépésre vágynak”.

Az állítás azon hírek közepette érkezett, amelyek szerint a TSM és a CLG is szeretné lefoglalni helyét a franchise ligában, utóbbi pedig a jelentések szerint tárgyalásokat folytat az NRG-vel.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A Sentinels egyik „magas beosztású alkalmazottja” azonban a háttérben azt mondta a The Esports Advocate-nek, hogy a pletykák nem igazak. A szervezet „senkivel” nem beszél az LCS-be való belépésről – jegyezte meg az alkalmazott.

A Los Angeles-i székhelyű Sentinels „Észak-Amerika egyik leggyorsabban növekvő e-sport szervezeteként” írja le magát. Partnerük a Riot Games a VCT Americas ligában, valamint az Apex Legends és a Halo mezőnycsapatai.

2022 végén a Sentinels kilépett a versenyképes Fortnite-ból, és minden játékostól megváltak, beleértve a 2019-es Fortnite Világkupa-győztes Kyle ‘Bugha’ Giersdorfot is.

A cikk a hirdetés után folytatódik

[ad_2]

Forrás