Oldal kiválasztása

[ad_1]

Shay Robson

❘ Közzétéve: 2023-03-12T15:24:43

❘ Frissítve: 2023-03-12T15:29:09

A Cloud9 vezérigazgatója, Jack Dorsey elismerte, hogy a szervezet „ellenőrzi a költségeket”, miután a rajongók megkérdőjelezik a Valorant névsorának újjáépítését.

A Cloud9 2022 végén kilépett számos esport játékból, nevezetesen Halo, Apex Legends és Valorant Game Changers csapatát.

A Valorant névsorának újjáépítése a VCT partnerligát megelőzően – a sztárok, például a játékon belüli vezető Anthony „vanity” Malaspina és Jaccob „yay” Whiteaker elengedése – a szurkolók aggodalmát váltotta ki, hogy a szervezet kifogy a készpénzéből. .

Miközben elismerte a Valorant közelmúltbeli távozását, egy március 12-i Reddit-bejegyzésben egy Cloud9-rajongó rákérdezett a pletykák eredetére, miszerint a szervezet összeomlott.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Mások azt magyarázták, hogy a pletykák oka annak, hogy a Cloud9 a közelmúltban elhagyta az esport címeket, valamint a szervezet szponzorok hiánya. „Onnan indult, hogy 2022 végén a C9 elengedte a többi esport csapatát” – írta egy rajongó.

Hozzátették: „Az elmúlt hónapokban a C9 a céges oldalukon és még a mezeiken is eltávolította/nem mondott le sok szponzorral.”

A szál válaszra késztette a Cloud9 vezérigazgatóját, Jack Dorsey-t, aki elismerte, hogy „ellenőrzik a költségeket”, és hosszú távra terveznek.

„Pénzügyi szempontból remek helyen állunk, és törekszem arra, hogy ez így is maradjon a költségek ellenőrzésével olyan időszakban, amikor a szponzoráció szűkös” – írta. – Hosszú távra tervezek.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Nem a Cloud9 az egyetlen szervezet, amely jelentős változásokon ment keresztül az elmúlt néhány hónapban. Eddig 2023 kemény évnek tűnik az iparág számára.

A The Jacob Wolf Report szerint januárban a 100 Thieves elbocsátotta alkalmazottainak hozzávetőleg hatodát – valamint több tartalomkészítő is megvált a szervezettől. A közelmúltban a The Guard elbocsátotta minden tartalmi, társadalmi, tehetséges és kreatív csapatát.

[ad_2]

Forrás