Oldal kiválasztása

[ad_1]

Luís Mira

❘ Közzétéve: 2023-03-13T16:00:00

❘ Frissítve: 2023-03-13T16:26:35

Európa legjobb League of Legends versenye visszatért a LEC Spring Splithez. Kövesse nyomon a menetrendet és a legfrissebb beosztási változásokat lefedettségi központunkkal.

A League of Legends Európa-bajnokság a 2023-as szezonra megújult, és most egy új, három részre osztható formátummal rendelkezik, szombaton, vasárnap és hétfőn lesz a meccsnapok. Két új csapatot is követhetnek a LEC rajongók: a Team Heretics-t, amely megszerezte a Misfits Gaming nyerőgépét, és a KOI-t, amely egyesült a Rogue-val.

A téli szakítás február 26-án véget ért, a G2 Esports emelte fel a trófeát, miután 3-0-ra legyőzte a MAD Lionst. Ezzel ők lettek az első csapat, amely kvalifikálta magát a májusban Londonban megrendezésre kerülő MSI 2023-ra.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Michal Konkol/Riot GamesG2 meggyőzően nyerte meg a Winter Splitet

A LEC Spring győztese automatikusan kvalifikálja magát az MSI rájátszásába (ellenkezőleg, a G2 téli győzelme csak Play-In-helyet szerzett) és az augusztusi montpellier-i LEC döntőre.

LEC 2023 tavasz: Stream

A 2023-as LEC tavaszt élőben közvetítjük a Twitchen, a hivatalos LEC csatornán. Az adatfolyam az Ön kényelme érdekében alább van beágyazva.

Lemaradtak a játékokról? Kövesse a VOD-okat a LoL Esports csatornán.

LEC 2023 tavasz: Formátum és ütemezés

A LEC új formátuma szerint a tíz csapat háromhetes távon mérkőzik meg egymással egyetlen körmérkőzéses szakaszban. A legjobb nyolc csapat jut a következő szakaszba, egy kettős kieséses csoportkörbe, két négyes csoporttal.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A csoportgyőztesek és a 2. szakasz második helyezettjei ezután a rájátszásba jutnak, és kettős kieséssel is rendelkeznek.

Alapszezon (március 11. és március 27.)

1. hét (március 11-13.)

2. hét (március 18-20.)

3. hét (március 25-27.)

LEC 2023 tavasz: Az alapszakasz állása

Zöld = kvalifikált a csoportkörbe. Piros = Kizárva.

LEC 2023 tavasz: Csapatok és játékosok

A LEC-ben szereplő csapatok többsége ugyanazt a névsort állítja be a téli felosztásból, de van néhány olyan eset, amikor a csapatok módosításokat hajtanak végre egy durva évkezdés után.

A legfigyelemreméltóbb eset a Fnatic, akik két játékost cserélnek, miután nem jutottak túl az első szakaszon a téli splitben. Az akadémiájukhoz fordultak egy kis friss vérért, népszerűsítették az élvonalbeli játékost, Óscar ‘Oscarinin’ Muñozt, és támogatták Henk ‘Advienne’ Reijengát, miközben Tomáš ‘Nightshare’ Kněžíneket vették fel új vezetőedzőnek.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Michal Konkol (Riot GamesUpset) csatlakozik a Vitality-hez, mint új bot sávjuk

A Vitality az átigazolási időszakban is hullámokat keltett, amikor befejezték a Fnatic kispadján ülő AD Carry, Elias ‘Upset’ Lipp leigazolását Matúš ‘Neon’ Jakubčík helyére.

Március 8-án az EXCEL bemutatta a LIMIT új támogatását, amely a Targamas helyébe lép. Március 9-én pedig az Astralis megerősítette a középső sávos LIDER szerződtetését, aki betölti a Dajor által megüresedett helyet.

[ad_2]

Forrás