Oldal kiválasztása

[ad_1]

Jeremy Gan

❘ Közzétéve: 2023-05-17T05:03:52

❘ Frissítve: 2023-05-17T05:24:50

Álruhás Toast új betekintést osztott meg profi Valorant csapata jövőjével kapcsolatban, miután kiesett, és meg kell küzdeniük azért, hogy megőrizzék helyüket a Challengers NA-ban, miután 0-5-re kikaptak a felosztásban.

A Challengers NA második részében a DSG-t a szurkolók kedvencének tartották, hogy bejusson a rájátszásba, miután szerződtette Jacob „yay” Whitakert, aki vitathatatlanul 2022 legjobb játékosa volt.

Azonban miután sorozatos vereségekkel 0-5-re fejezték be a felosztást, szinte garantált, hogy a csapat a kiesést játssza, hogy megőrizze helyét a Challengers NA-ban. Ahogy a Split 2 véget ér, az alsó négybe kerülnek.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A DSG május 16-i, TSM elleni döntő mérkőzésén Toast úgy döntött, hogy beszél Tarik-kal, aki szintén vele együtt közvetítette a meccset. Együtt töprengtek a névsoron és a csapat jövőjén.

„Elajándékozza őt azzal, hogy nem nézi a sikereit, amikor a nulláról indult, kiválasztott öt játékost, végigment a borzalmas selejtezőkön, és kihívóvá vált” – mondta Tarik gúnyosan a DSG-ről.

A cikk a hirdetés után folytatódik

További dicséret Toastnak, amiért nemcsak feltűnést keltett a jelenetben. A szarkasztikus beszédek után azonban Toast úgy döntött, hogy komoly hangnemben beszél a csapat jövőjéről.

„Június első hetében azért fogunk játszani, hogy megőrizzük helyünket a kihívókban, az OREsportsban és a Mad Lionsban, biztosan találkozunk ott” – mondta a DSG közelgő kiesési mérkőzéseiről. Még arra is rámutatott, hogy mindkét csapatot legyőzték korábban, ezzel is bizakodva abban, hogy képesek lesznek visszapattanni a sorozatos vereségek után.

A cikk a hirdetés után folytatódik

„Ha mindkét csapatot legyőzzük, továbbra is a kihívók között maradunk, de ezen a ponton nem hiszem, hogy bárkit is legyőzhetünk” – tette hozzá Toast. Miközben látszólag viccelt, Tarik azonnal biztatta Toast, hogy ne nézze le a jövőjüket.

Ahogy Tarik mondta: „Ebben az időben csak a kiesésre kellene összpontosítaniuk, mert ezek a meccsek csak önbizalmat növelhettek volna. A kiesés a következő lépés.”

[ad_2]

Forrás