Oldal kiválasztása

[ad_1]

Ryan Lemay

❘ Közzétéve: 2023-05-15T19:47:12

❘ Frissítve: 2023-05-15T19:47:20

A NICKMERCS csatlakozik a CDL órapartit rendező tartalomkészítők hosszú listájához, de ez egy csavarral jár.

A januári CDL Major 2-től kezdődően az Activision néhány kiválasztott számára lehetővé tette a ligamérkőzések társközvetítését a Twitchen. Történt ugyanis, hogy az esport-legenda, Seth ‘Scump’ nagyjából ugyanekkor vonult vissza, ami tökéletes lehetőséget teremtett.

A Scump első nézőpartija 95 000 néző körül érte el a csúcsot. A lendület tovább fejlődött, mivel a CDL Major 3 lett a legnézettebb esemény a liga 2020-as indulása óta, meghaladva a 333 000-et a mainstream és más társstreamek között.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A megnövekedett CDL-nézőszám hajtóereje a nézési parti volt, és az Activision újabb nagy halat hozott az év legnagyobb eseményére.

A NICKMERCS bejelenti a CDL Champs órapartit

Miután ideje nagy részét a professzionális Apex Legends-nek szentelte, NICKMERCS visszatért az MW2-höz és a Warzone 2-höz, mivel ő lett az első streamer, aki operátor skint kapott a franchise történetében.

A WZ2 streamelése során NICKMERCS felfedte, hogy az Activision fizetett neki, hogy rendezzen egy partit a CDL Champs számára. A megtekintési bulik nem új keletűek, de ez az első alkalom, hogy egy tartalomkészítő nyíltan azt állította, hogy az Activison fizetett nekik egy közvetítésért.

A cikk a hirdetés után folytatódik

„A Call of Duty azért fizet, hogy csináljak egy CDL órapartit a bajnokságból, szóval meg fogjuk csinálni.”

A FaZe klán tagjaként Nick bevallotta, hogy reméli, hogy az Atlanta FaZe mélyen befut a tornán, és beszélt az LA Thieves elleni szurkolásról is. NICKMERCS eredetileg a 100 Thieves tagja volt, amíg a szervezet tulajdonosával, Nadeshottal folytatott nyilvános vita el nem űzte.

„Nagyon remélem, hogy a FaZe Clan bejut a döntőbe. Így extra meleg van, és nagyon remélem, hogy a tolvajok nem.”

A cikk a hirdetés után folytatódik

Las Vegas ad otthont a Call of Duty League Championship hétvégéjének június 15. és 18. között. Az összes meccs megtekinthető lesz a YouTube-on és a Twitch-en.

[ad_2]

Forrás