Oldal kiválasztása

[ad_1]

Faragó Fisher

❘ Közzétéve: 2023-04-22T18:37:55

❘ Frissítve: 2023-04-22T18:58:45

Nem sokkal azután, hogy az Evil Geniuses rejtélyes tweetje arra figyelmeztetett, hogy a 2023-as nyári felosztás során jelentős változások lesznek a névsorokban, egy játékos kivételével a teljes névsort lecserélik.

Az Evil Geniuses 2022-ben Észak-Amerika egyik legjobb csapataként uralkodott. 2022-re villámcsapást kötöttek, mindkét döntőt 3-0-ra söpörték le, és megszerezték a tavaszi felosztás címét.

Nyáron nem sikerült visszaszerezniük a varázslatot, de még így is tiszteletreméltó harmadik helyezést értek el hazai évük végén, annak ellenére, hogy az utolsó pillanatban le kellett győzniük ADC Dannyt.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Annak ellenére, hogy szerződtettek egy magas rangú tehetséget Kim ‘Ssumday’ Chan-ho és Victor ‘FBI’ Huang szerepében, az Evil Geniuses 2023 tavaszán zajló rájátszása teljesen leállt, miután 0-3-ra kikapott a Golden Guardians ellen. Ennek eredményeként az Evil Geniuses azt tervezi, hogy 2023 nyarán megváltoztatják névsorukat, és javítják az esélyeiket. A jelentések szerint szinte az egész csapatukat ki akarják bocsátani.

Az Evil Geniuses arról számolt be, hogy nagyszabású LCS névsoron készülnek

Az Evil Geniuses egy meglehetősen rejtélyes tweetje beszélgetést váltott ki az LCS rajongói között. Az ifjú tweet nagyon kevés információt adott arról, hogy EG milyen változtatásokat fog végrehajtani, mivel csupán arra mutatott rá, hogy változások várhatók.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A nyilatkozat így szól: „Az Evil Geniuses nagyon büszkék a versenyképes teljesítmény és a tehetségfejlesztés iránti elkötelezettségünkre. A 2023-as tavaszi szezonunk végeredménye után olyan változtatásokat hajtunk végre a névsoron, amelyek teljes mértékben megfelelnek ennek az elkötelezettségnek.” Ez a bejelentés egy ígérettel párosult a frissítések megosztására, de semmi konkrétat arról, hogy az EG mit tervez.

A blix.gg riportja nyomon követte az EG bejelentését, és némi fényt derített az EG küszöbön álló névsorátlépéseire. A jelentés azt állítja, hogy a szervezet azt tervezi, hogy a teljes névsort feladja.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Egy játékoson kívül.

Lance Skundrich/Riot GamesJojopyun a Worlds 2022-n gonosz géniuszokkal

Joseph ‘Jojopyun’ Pyun lenne az egyetlen tagja a csapatnak, ha ez a jelentés megvalósul. A régi EG-tagok, Philippe ‘Vulcan’ Laflamme és Kacper ‘Inspired’ Słoma az FBI-val és Ssumday-vel együtt távoznak a csapatból, annak ellenére, hogy az utóbbi játékosok csak egy szétválást kaptak, hogy bizonyítsák rátermettségüket.

Vulcan már a Twitteren is tréfálkozni kezdett az EG-vel a hírek nyomán, erősen arányosítva saját szervezetét.

Légy büszke erre az arányra

— Philippe Laflamme (@VulcanLoL) 2023. április 22

Mindazonáltal Jojopyun olyan valaki, aki kitalálta az EG-t, és a szervezet fejlesztési programjában Észak-Amerika egyik legjobb középpályásává vált. Jelenleg azonban még az EG mellett maradása is bizonytalan. Bár a jelentés szerint várhatóan a névsoron marad, ez még nincs kőbe vésve.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Ez a bejelentés hatalmas meglepetést okozott a szervezet rajongói számára. Azt még látni kell, hogy az EG tervezi-e veterán tehetségek bevonását és egy csúcscsapat létrehozását, vagy megpróbálnak-e új tehetségek kifejlesztésére összpontosító névsort összeállítani.

[ad_2]

Forrás