Oldal kiválasztása

[ad_1]

Calum Patterson

❘ Közzétéve: 2023-03-24T23:24:35

❘ Frissítve: 2023-03-24T23:34:36

A FaZe Clan esport szervezet hivatalosan is megkapta a hiánypótlási felhívást a Nasdaq tőzsdétől, mivel részvényük árfolyama több mint 30 egymást követő munkanapon keresztül 1 dollár alatt maradt.

A vállalatnak most 180 nap áll rendelkezésére a megfelelőség visszaszerzésére, ami megköveteli, hogy a részvény árfolyama 1 dollár fölé álljon, és ezen az áron maradjon 10 egymást követő kereskedési napon.

Március 24-ig a FaZe részvényei az 1 dolláros minimum alatt zártak 32 kereskedési napon, ami nem tartalmazza a hétvégéket és a nemzeti ünnepeket.

Március 23-án a FaZe levelet kapott a Nasdaq-tól, amelyben arról tájékoztatták őket, hogy törzsrészvényük „30 egymást követő munkanapon keresztül nem felelt meg a The Nasdaq Capital Market folytatásához szükséges 1 dolláros minimális ajánlati árnak”.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A FaZe Clan hiánypótlási értesítést kapott a Nasdaq tőzsdétől, mivel részvényeinek árfolyama 1 dollár alatt marad. 180 napjuk van a visszafordításra, különben a FaZe részvényeit kivezetik. pic.twitter.com/EFzS5HKNlv

— Dexerto (@Dexerto) 2023. március 24

„A Nasdaq Listing Rule 5810(c)(3)(A) értelmében a Társaság 180 naptári napos kezdeti időszakot kapott, vagy 2023. szeptember 19-ig (a „megfelelés dátuma”), amelyen belül a Társaság hogy újra megfeleljen a minimális ajánlati ár követelményének” – áll a SEC március 24-i beadványában.

„A megfelelőség visszaszerzéséhez a törzsrészvény záró ajánlati árának legalább tíz egymást követő munkanapon meg kell haladnia vagy meg kell haladnia a részvényenkénti 1,00 USD-t.”

A március 24-i kereskedés zárásakor a FaZe Clan részvényeinek árfolyama 0,67 dolláron áll. A mindenkori csúcs 2022 augusztusában volt, részvényenként 20 dollár felett.

Kikerül a FaZe a tőzsdéről?

Ha a FaZe-nek nem sikerül visszaszereznie a részvények árfolyamát a 180 napos időszakon belül, további 180 napos időszakra jogosultak lehetnek. Ha nem, akkor törölni fogják őket, bár fellebbezhetnek a Nasdaq meghallgatásán.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A SEC bejelentése szerint a FaZe „nem tud garanciát nyújtani arra, hogy ezek az erőfeszítések [to regain compliance] sikeres lesz.”

Ugyanezen a napon jelentették, hogy a FaZe Clan jelenleg a társaság visszavételének lehetőségeit vizsgálja, kevesebb, mint egy évvel azután, hogy megkezdték a nyilvános kereskedést.

A FaZe, hasonlóan az e-sport- és szerencsejáték-ipar számos vállalatához, elbocsátotta a személyzetét, és azt mondta, hogy a lépés szükséges volt a „pénzügyi fegyelem” céljához.

Matthew ‘Nadeshot’ Haag, a 100 Thieves esport szervezet alapítója azt állította, hogy a FaZe Clan tőzsdei teljesítménye más szervezetekre is negatív hatással lesz.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A FaZe belső harcokkal is szembesült, mivel néhány eredeti tag felszólalt a szervezet velük szembeni bánásmódja ellen, és a vádakra azóta így válaszoltak: „Tudjuk, hogy túl sokáig nem mi voltunk az a FaZe, akire szükségünk van. de keményen dolgozunk a megoldáson.”[ad_2]

Forrás