Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-03-27T18:00:02

❘ Frissítve: 2023-03-27T18:00:10

A CS:GO sztárja, Oleksandr ‘s1mple’ Kostyljev megjelent a VCT EMEA ligában az első mérkőzésnapján, hogy a NAVI Valorant mellett támogassa a sportszervezet felső csapatát.

A VCT EMEA liga első mérkőzése a NAVI vs. KOI volt a Colosseumban, és a Valorant csapat támogatása érdekében a NAVI kiemelte magas szintű vezetőit, például Amiran Rekhviashvili esport vezetőt és Yevhen Zolotarev vezérigazgatót, valamint a szervezet CS-t: GO szupersztár s1mple.

A CS:GO játékost a közvetítés során észrevették a tömegben, a meccs előtt fotózkodott a szurkolókkal, és még a színpadra is felment egy félidős interjúra Yinsu Collinsszal.

A cikk a hirdetés után folytatódik

„Igazából akarom [play on this stage]. Mondtam Kyrylo ‘ANGE1’ Karasovnak, hogy álljon ki egy térképért” – mondta s1mple arra a kérdésre, hogy szeretne-e játszani a VCT EMEA színpadán. „De azt mondta: „Nem. Értem.'”

A CS:GO játékos már korábban is belemártotta lábujjait Valorantba, a streamjén játszott, és a NAVI Valorant sztármesterlövészével, Mehmet ‘cNed’ İpekkel állt sorban.

s1mple szurkol a NAVI Valorant osztagnak.

A NAVI Valorant IGL-nek és az s1mple-nek van némi közös története, mivel a két játékos barátok a szerveren kívül, és együtt játszottak a CS:GO-ban. ANGE1 volt a HellRaisers IGL-je, amikor s1mple egy ideig a csapatban játszott 2014-ben, mielőtt olyan sztár lett volna, akiként ma ismerjük.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Míg a játékos nem utalt arra, hogy professzionálisan szeretne játékot váltani, az s1mple kellékeket adott a Riot Gamesnek, hogy jó show-t mutasson be Berlinben a Valorant ligával.

A NAVI Valorant csapata nem olyan sikeres, mint a Counter-Strike részlege, több jelentős győzelemmel és szerepléssel, de az osztag az EMEA egyik leghalmozottabb névsorával rendelkezik, és készen áll, hogy némi kárt okozzon a régióban a VCT előtt. Mesterek Tokió.

[ad_2]

Forrás