Oldal kiválasztása

[ad_1]

Jeremy Gan

❘ Közzétéve: 2023-05-08T02:08:49

❘ Frissítve: 2023-05-08T02:08:59

A FaZe Clan egyes legolcsóbb CSGO Major matricái most többet érnek, mint a cég részvényei a FaZe Clan pénzügyi gondjai közepette.

A FaZe Clan 2023-as pénzügyi gondjai jól ismertek. Annak ellenére, hogy nem ez az első esport és gaming org, amelyet nyilvánosan jegyzett a Nasdaq tőzsdén, ez volt az egyik legkiemelkedőbb kiegészítés a térben.

Mindössze kilenc hónappal azután, hogy a B. Riley Prinicipal 150 Merger Corp.-val egy speciális célú felvásárlási társaságon (SPAC) keresztül tőzsdére került a Nasdaq, az egy részvényre jutó árfolyam 13 dollárról a jelenlegi 0,48 dollárra esett. Ez azzal fenyegetett, hogy a FaZe kikerül a Nasdaq-ról, ha részvényei nem javulnak.

A FaZe végül 53,2 millió dolláros nettó veszteséget jelentene nyilvános vállalatként való működésének első évében, a növekvő bevétel ellenére.

Bár a káosz során a FaZe Clan profi csapatai jól teljesítettek a saját meccseiken, és ez a legelterjedtebb a CSGO csapatukban.

A FaZe Clan eljutott a Paris Major 2023-ig, a legutolsó CSGO szakig, mielőtt a CS2-re váltott volna. Az eredmény emlékére a Valve matricákat készített a játékosok és csapatok számára, hogy részt vegyenek a nagy eseményen.

Ironikus módon a rajongók azóta rámutattak arra, hogy a FaZe csillogó skinjei valamivel a szervezet részvényei felett fogynak. Valójában a legolcsóbb csillogó matrica – ami a papír feletti szint – a Rio 2022 matrica 0,48 dollárért kelt el. Ami megegyezik a mai FaZe részvények árával.

Bár papírmatricáik lényegesen alacsonyabbak, mint a csillogóké, a legolcsóbb 0,07 dolláros, a legtöbb bőrgyűjtő általában kidobhatónak tekinti őket.

A FaZe azonban nincs egyedül ezzel. Az Astralis, egy másik nyilvános esport cég, amelynek csapata a CSGO-ban van, 0,30 dollárért adja el részvényeit. Mivel a Major matricáik többsége is jóval ezen összeg felett fogy.

A FaZe Clan CSGO csapata jelenleg legendás. Egy Major-trófeával és egy Intel Grand Slam-díjjal a szcéna egyik legjobb orgánumának tekintik őket, miközben a háttérben elkerülik a cég problémás pénzügyi helyzetét.

A FaZe május 8-án játssza a Paris Major 2023 nyitómérkőzését Monte ellen.

[ad_2]

Forrás