Oldal kiválasztása

[ad_1]

Ryan Lemay

❘ Közzétéve: 2023-05-05T19:46:50

❘ Frissítve: 2023-05-05T21:24:18

Megérkezett a Call of Duty League Major 5, mivel a 12 csapatnak be kell fejeznie a selejtező mérkőzéseit, hogy eldöntsék a CDL Bajnokság előtti utolsó LAN Majorra való bejutását.

A Major 4-ben az LA Thieves megtalálta 2022-es formáját, és a nagydöntőben legyőzte az OpTicot. Texas csalódottan kiesett a második zsinórban a Major döntőből, de bezárta a CDL Champs helyét Atlantával és az LA Thieves-szel együtt.

Csak nyolc csapat kvalifikálja magát a CDL utószezonjába. A jelenlegi állás szerint Vegas kívülről néz befelé, a kilencedik helyen áll 130 ponttal. A Boston kemény formafutásban van, de még mindig 160 ponttal áll a hetedik helyen.

Minnesota pedig a 150 ponttal büszkélkedő nyolcadik helyen áll. A csapatok 10 pontot szereznek minden egyes selejtező-győzelemért, ami megteremti a terepet egy lenyűgöző mérkőzéscsoport számára.

Tartalom

CDL Major 5 selejtező stream

A Call of Duty League-vel folytatott tárgyalások ellenére a bajnoki mérkőzések kizárólagossá tételéről a YouTube-on, a Major 5 továbbra is a Twitchen marad, valamint a YouTube-on kizárólagosság nélkül, a rajongók legnagyobb örömére. A Dexerto forrásai szerint a YouTube-exkluzivitás terén ugyan lehűltek a tárgyalások, de még nincs teljesen vége.

CDL Major 5 selejtező állása

CDL Major 5 selejtező menetrendje

1. hét

CDL Major 5 selejtező csapatok

A Major 5 selejtezői előtt egyetlen CDL-csapat sem lépett be a névsorba.

Mindenképpen hangolódjon rá a selejtező mérkőzéseire, hogy megtudja, mely csapatok jutnak az élre május 5-től, péntektől!

[ad_2]

Forrás