Oldal kiválasztása

[ad_1]

Luís Mira

❘ Közzétéve: 2023-02-23T14:18:36

❘ Frissítve: 2023-02-23T14:18:43

Különböző hírek szerint a Fnatic a LEC Spring előtt átszervezi a Liga csapatát, miután a téli szétválás során csalódást okozott.

Brieuc ‘Wooloo’ Seeger és Blix független riporter szerint a Fnatic továbbjut a legjobb pályára, Martin ‘Wunder’ Hansenre, Rúben ‘Rhuckz’ Barbosa és Gonçalo ‘Crusher’ Brandão vezetőedzőre. .gg.

A változások azután következnek be, hogy a Fnatic katasztrofális téli szakítást végzett, és a körmérkőzéses szakaszban a kilencedik helyen végzett kilenc meccsből két győzelemmel. Ez volt az első eset a Fnatic történetében, hogy a csapat nem jutott be Európa élvonalbeli bajnokságának rájátszásába.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Michal Konkol/Riot GamesFnatic kilencedik helyezése új mélypontot jelentett a csapat számára

A Fnatic a hírek szerint az akadémiai duót, Óscar ‘Oscarinin’ Muñozt és Henk ‘Advienne’ Reijengát keresi, hogy betöltsék a tavaszi szétválás megüresedett helyeit – írja a Blix.gg. Utóbbi korábbi LEC-tapasztalattal rendelkezik, hiszen 2021-ben és 2022-ben két részidőben játszott az EXCEL színeiben.

A Fnatic katasztrofális szétválása a Western League of Legends egyik legikonikusabb alakja, AD Carry Martin ‘Rekkles’ Larsson visszatérése miatti hírverés hátterében alakult ki. A svéd játékos az év elején az akadémiai keretből előléptetett Rhuckz-cal dolgozott együtt a botsávban. Wunder, a dzsungel Iván ‘Razork’ Martín és a középpályás Marek ‘Humanoid’ Brázda maradt a 2022-es felállásból, akik a tavaszi-nyári felosztásban a harmadik helyen, a Worlds kilencedik tizedik helyén végzett.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A csapat csak győzelmet aratott a KOI és az EXCEL ellen az új megjelenésű LEC körmérkőzéses szakaszában, ahol a legjobb nyolc csapat jut a csoportkörbe. A szakítás végén a Fnatic csapatigazgatója, Javier ‘Dardo’ Zafra elismerte, hogy a csapat „teljesen működésképtelen”.

A Fnatic a tervek szerint az EXCEL-lel mérkőzik meg a tavaszi split első meccsén, március 11-én.

[ad_2]

Forrás