Oldal kiválasztása

[ad_1]

Jeremy Gan

❘ Közzétéve: 2023-05-26T01:11:24

❘ Frissítve: 2023-05-26T01:11:33

A Fnatic Valorant edzője, Jacob „mini” Harris vitát váltott ki arról, hogy a VCT asztali görgői és elemzői hallgathatták a csapat kommunikációját a meccsek során, miközben különböző játékosok, edzők és az éteres tehetségek megszólaltak.

A csapatkommunikáció szigorúan őrzött titok az esportban. A fő ok az, hogy a nyilvánossághoz való hozzáférés lehetővé teszi, hogy más csapatok megismerjék az Ön stratégiáit és protokolljait. Valójában annyira fontos, hogy az NRG és az EG edzői között kiszivárgott a scrim VOD-ok.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Ennek eredményeként nem lehet meglepő, hogy az edzők természetesen félnek attól, hogy a nem csapattagok meghallgatják a kommunikációjukat. Ez az, amit a VCT termelése lehetővé tesz az asztali elemzők és görgők számára.

Ez vitát váltott ki a Fnatic Valorant edzője, mini részéről, aki „nagyon furcsának” nevezte, hogy az elemzők ezt megtehették.

A Fnatic Valorant edzője felteszi a kérdést, hogy a szereplőknek meg kell-e engedni, hogy meghallgassák a csapat közleményeit

Nem áll szándékunkban olyat mondani, ami negatív hatással lenne a játékosokra. Mindenki nagyon tisztában van ezzel, és ez csak egy módja annak, hogy valami újat adjunk az adáshoz, szemben az öblítéssel és az ismételt elemzéssel. A cél az, hogy a játékosok sztárok legyenek. Nem kevesebbet.

— Goldenboy (@GoldenboyFTW) 2023. május 25.

A vita kezdetben egy amerikai adásszakaszra reagált, ahol arról beszéltek, hogy milyenek a csapat kommunikációi. Valójában Amerika sok tehetsége őszintén beszélt arról, hogy hallhatja a csapat kommunikációját olyan podcastokon, mint a Plat Chat.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Alex „Goldenboy” Mendez, a VCT Americas házigazdája válaszul azt mondta: „nem áll szándékunkban olyat mondani, ami negatív hatással lenne a játékosokra.” Hozzátéve, hogy mindez azért van, hogy a sugárzott szegmensek minél érdekesebbek legyenek.

Mindazonáltal teljesen világos, hogy mini aggodalmát fejezte ki, mondván: „Nincs kétségem a szándékot illetően, és bízom a végrehajtásban. Egyszerűen nem érzi jól magát, sok szempontból elromolhat.”

A cikk a hirdetés után folytatódik

Ez nem olyan fontos, mint a verseny integritása, de még több érvet ad hozzá. Ugyanaz, mint a közvetítő stáb nem akarja, hogy a próbáit a játékosoknak közvetítsék – ami a múltban megtörtént.

— DRX LotharHS (@LotharHS) 2023. május 25

A Sentinels segédedzője, Drew „Drew Spark” Spark-Whitworth szintén ezt mondta: „Bár fontosnak tartom, hogy a tehetségek tájékozódjanak a csapat felépítéséről, hogy segítsék a munkájukat, nem rajongok semmiért, ami befolyásolja a játékosokat. kommunikálni a szerveren.”

A csapatbeszéd a nyílt kommunikáció biztonságos tereként való megőrzése fontos a csapat hangulatához és magabiztosságához – nem kell hallaniuk a kommunikációjukat egy podcaston néhány nappal később.”

A cikk a hirdetés után folytatódik

ez válasz az NA adás szegmensére, de ez is jó információ

— FNATIC mini (@minijake_) 2023. május 25

Másokat jobban aggaszt a vita „meggyötört” szöge, a Cloud 9-es Jake „jakee” Anderson tréfásan azt mondta: „A legvéletlenebb sz*rságot mondok”. Mini válaszában: „Nem is gondoltam arra, hogy „jobb, ha nem mondtam volna egy kis zsörtölődést/borzasztó sz*r” szöget.”

Azonban nem minden asztali tehetség érdeklődik a csapat kommunikációja iránt. Jakub „Lothat” Szygulski, az EMEA régió elemzője a következőket írta: „Nem vagyok biztos másokban, csak én, Yinsu, és Kaquka azt mondta az EMEA-beli produkciónknak, hogy nem akarjuk hallani a kommunikációt, és a versenyhelyzet miatt nem is kellene. sértetlenség.”

A cikk a hirdetés után folytatódik

Azonban nem ez az első eset az esportban, amikor a tehetségek hangkommunikációt hallgathatnak kiszivárogtatáshoz. 2020-ban a BLAST vitába keveredett a CSGO-ban, miután egy csapat rétegei kiszivárogtak a VOD-ok helytelen kezelése miatt.

[ad_2]

Forrás