Oldal kiválasztásaLuís Mira

❘ Közzétéve: 2023-05-25T00:00:00

❘ Frissítve: 2023-05-25T00:05:28

Az év második nemzetközi Valorant eseménye, a VCT Masters Tokyo már alig egy hónapra van hátra. Íme a tornára kvalifikált csapatok listája.

A brazíliai VCT LOCK//IN esemény után, amely felkeltette a Valorant-szurkolók étvágyát, mind a 30 partnercsapat részvételével, a Riot Games visszatér a hagyományosabb környezetbe a VCT Masters Tokyo-ra, 2023 második régiókon átívelő versenyére.

Az eseményre június 11-25 között kerül sor Tokióban, pontosabban Chibában, a japán fővárostól keletre található városban. 12 csapat fog szerepelni, tízet a nemzetközi bajnokságok és két kínai csapat eredményei határoznak meg.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A VCT LOCK//IN győztes régiójaként az EMEA egy extra helyet kap a VCT Masters Tokyo-n. Négy csapatot küld Japánba, eggyel többet, mint Ázsia-csendes-óceáni térségbe és Amerikába.

A Riot GamesVCT Masters Tokyo lesz az első jelentős nemzetközi LAN valamire, a Paper Rex új sztárja

Április 26-án a Riot Games felfedte, hogy az FGC VALORANT Invitational 2023 nemrég lezárult első felvonása határozta meg a két kínai csapatot Tokióba. A verseny győztese, az Attacking Soul Esports és a vesztes döntős, az EDward Gaming egyaránt részt vesz a nemzetközi eseményen.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Ez lesz az első nemzetközi fellépése az Attacking Soul Esportsnak, amelynek főszereplője a korábbi EDG játékos, Qu ‘Life’ Donghao. Ami az EDG-t illeti, mind a Valorant Champions 2022-ben, mind a VCT LOCK//IN-ben részt vettek, így az észak-amerikai óriások 100 Thieves-t mindhárom térképre vitték a 32. fordulóban a brazil eseményen.

Itt van az összes csapat, amely kvalifikálta magát a VCT Masters Tokyo-ra. A lista frissül, amint újabb csapatok foglalnak helyet az eseményen.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Amerika Liga

EMEA Liga

  • Fnatic
  • Team Liquid
  • TBD
  • TBD (VCT LOCK//IN nyílás)
  • Pacific League

    Kína

  • Attacking Soul Esports
  • EDward Gaming


  • Forrás