Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

A General Drakkisath Warcraft Rumble Boss Fight az egyik legnehezebb a játékban, a pálya állapotának egyedi mechanikája miatt. Azonban nem lehetetlen, hála egy pimasz taktikának.

Ezt a Warcraft Rumble General Drakkisath Boss Fight Guide-ot a kampány boss fight-on teszteltük, de a quest és Surge verziójánál is működik. A Heroic verzióra is működik, de nyilván csak Tirionra, bár a stratégia bárkivel használható, feltéve, hogy megvan a Whelp.

Drakkisath tábornok Warcraft Rumble Boss Fight Guide

A térképmechanika

A pálya tehát a lángggödrök miatt egyedi (a jobb alsó és a bal felső képen látható), amelyeket az ellenfél oldalán lévő tűzfolt vált ki. Ha egy egység a lángggombon van, akkor az kiváltja és lánggal éget a tűzfolton. A Quest és Surge változatoknál ez elég ahhoz, hogy szinte minden ellenség teljes HP-ját elpusztítsa, a kampánytérképnél azonban nem elég csendes. Viszont eléggé megpuhítja őket ahhoz, hogy könnyű legyen.

A stratégia

Ennek a stratégiának a kulcsa a Whelp tojások használata az alján, hogy folyamatosan kiváltsd a láng területet a jobb alsó oldalon. Ha jól csinálod, akkor csak egyszer kell ezeket spawnolni, és máris jó leszel. A jó dolog ebben a stratégiában az, hogy technikailag bármelyik másik öt egység és vezető is végre tudja hajtani.

Miután a Whelps a helyükön vannak, a térkép bal oldalára kell összpontosítani, a bal oldali torony (Summon Stone) igénybevételével, majd minden erőfeszítésedet arra a sávra összpontosítani. Vedd figyelembe, hogy a mesterséges intelligencia a jobb oldalon fog egységeket spawnolni a gomb aktiválásához, így az időzítés kulcsfontosságú lehet, és kerüld a puhány földi egységek használatát.

Csapatunk

A kulcs itt a szinted, személy szerint én Tiriont találtam a legjobbnak, és bár az enyém tényleg magas szintű, a gyógyítása és a Buble tehetsége kulcsfontosságú itt (bár valójában a koncentrációt bekapcsolva hagytam, amikor először megöltem). Elméletileg bármilyen hasonló csapat működne, a kulcs az erős repülő egységek és a magas HP. A hárpiák jó választás itt, bár vigyázz a Drake-re. A S.A.F.E. Pilot nagyszerű a végső lökésre, a Huntress mellett. Blizzard volt a varázslat, amit használtunk, de a legtöbb sebzés varázslat csak arra jó, hogy befejezze az ellenséget a jobb oldalon. Számunkra a Blizzard jól működött, mivel lassítja, vegye figyelembe, hogy ha van a Cold Snap tehetség a Blizzardhoz, az még könnyebbé teszi.

A legfontosabb rész tényleg csak a szintjeid. Ha a Whelp Eggs-t kombinálod az erős másik öt miniddel és a vezérrel, akkor teljesen rendben leszel.

Alternatív minik

  • Banshee – jó lehet az Óriások átvételére.
  • Gryphon Rider – Én a Huntress-t választottam az AOE miatt, de a Gryphon Rider egy remek olcsóbb alternatíva.
  • És ennyi, a harc biztosan sokkal nehezebbnek tűnik, mint amilyen, a kulcsmechanika az, hogy megtanulod, hogyan használd a térképet az előnyödre.

    Forrás