Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-05-18T22:30:44

❘ Frissítve: 2023-05-18T22:30:51

A Sentinels egyike a sok Valorant csapatnak, amely még mindig a VCT Americas rájátszás szakaszába való bejutásért küzd. A FURIA Esports elleni legutóbbi győzelmükkel most más csapatok eredményeire hagyatkoznak a kvalifikáció során.

A Sentinels remekül zárta a VCT Americas alapszakaszát, legutóbbi két mérkőzését megnyerte a KRÜ Esports és a FURIA ellen 2-0-ra, illetve 2-1-re. Ez azt jelenti, hogy 4-5-ös mérleggel fejezik be a felosztást, ami elég lehet a rájátszáshoz.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A liga „befolyásos királyai” most a hátralévő mérkőzésekre várnak, hogy megismerjék sorsukat, hiszen mások eredményeire hagyatkoznak.

A Robert Paul/Riot GamesSentinels a VCT Americas színpadán húzta meg magát legújabb felállásával.

Ha a Sentinels nem jut be a rájátszásba, automatikusan kihagyják a VCT Masters Tokyo-t, és két hónapot kell várniuk, hogy újra játszhassanak. Ha ez a helyzet, a következő fellépésük a Valorant Champions LCQ-n lesz, amely eldönti, hogy idén részt vesznek-e egy másik nemzetközi VCT eseményen.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A Sentinels így kvalifikálhatja magát a VCT Americas rájátszás szakaszába, és életben tarthatja álmát, hogy a VCT Masters Tokyo-t.

Hogyan juthat a Sentinels a VCT Americas rájátszásba?

Miután a Sentinels 2-1-re legyőzte a FURIA-t, a következőknek kell történniük a következő VCT Americas meccseken, hogy kvalifikálják magukat a rájátszásba:

  • Az Evil Geniuses legyőzi az NRG Esportst
  • A MIBR legyőzi a 100 tolvajt
  • A Leviatán legyőzi a HANGOSAT
  • E három meccs közül az első néhány perc múlva kezdődik. Ha az NRG legyőzi az EG-t, a Sentinels automatikusan kiesik a rájátszásból.

    [ad_2]

    Forrás