Oldal kiválasztása

[ad_1]

Luís Mira

❘ Közzétéve: 2023-05-19T23:30:00

❘ Frissítve: 2023-05-20T00:24:40

Szezonközi szünet után hamarosan kezdődik az LCS Summer 2023, ahol tíz csapat verseng az NA koronájáért és a Worlds-i helyekért. Itt van minden, amit a bajnokságról tudni kell.

Mivel az MSI 2023-ból kikerült a Golden Guardians és a Cloud9, az észak-amerikai League of Legends rajongói figyelmüket a két hét múlva esedékes LCS nyár felé kezdik fordítani. A Los Angeles-i Riot Games Arena ad otthont a nyári felosztásnak, amely a legjobb három csapattal a Newark-i LCS bajnokságban csúcsosodik ki.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az egyik legnagyobb beszédtéma az LCS Summer Split kapcsán az NRG felvétele, aki a CLG-t váltja a bajnokságban. Hét év kihagyás után az NRG visszatért az NA legjobb League of Legends versenyébe, remélve, hogy ugyanazt a sikert éri el, mint a CLG a 2010-es évek közepén.

Robert Paul/Riot GamesAz LCS új arccal tér vissza

Itt van minden részlet, amit az LCS Summer 2023-ról tudnia kell, beleértve a verseny kezdési dátumát, az összes felállást és a rendelkezésre álló streamelési lehetőségeket.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Tartalom

LCS 2023 nyár: közvetítés

Az LCS nyári felosztását élőben közvetítjük a Twitch-en a hivatalos LCS csatornán, amelyet alább beágyaztunk az Ön kényelme érdekében.

A mérkőzésekre csütörtökön és pénteken kerül sor, 14 PM PT / 17 PM ET kezdettel. A szuperhetekben (június 21-23 és július 19-21) szerdától péntekig játsszák a meccseket.

A nyári felosztás során végignéző bulik lesznek, amelyek egy részét élőben közvetítik a Riot Games Arénából. A játékon belüli tárgycseppek bizonyos heteken lesznek elérhetők, és a tervek szerint a felosztás kezdete előtt több információ is megjelenik.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Lemaradtak a játékokról? Kövesd a VOD-okat a LoL Esports csatornán.

LCS 2023 nyár: Dátumok és menetrend

A tíz LCS-csapat kétszer mérkőzik meg egymással a nyolchetes alapszakasz során. Akárcsak a tavaszi splitben, most is két szuperhét lesz három meccsnappal, a 4. és a 8. fordulóban.

A legjobb nyolc csapat jut az LCS rájátszásába. Az első két helyezett a felső kategória második fordulójába kerül, míg a harmadiktól hatodikig rangsorolt ​​csapatok az első körbe kerülnek. A hetedik és nyolcadik helyezett csapatnak az alsó sávon kell átverekednie magát.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Chris Betancourt/Riot GamesCloud9 és a Golden Guardians június 1-jén kezdik az akciót

Az LCS bajnokságra augusztus 19-20-án kerül sor a New Jersey állambeli Newark Prudential Centerben. A jegyek értékesítése június 1-jén 7:00 PT / 10:00 ET kezdődik a Mastercard-tulajdonosok számára. Az általános értékesítési jegyek egy nappal később kerülnek forgalomba.

A nyári felosztás első három csapata kvalifikálja magát a 2023-as világbajnokságra, míg a negyedik helyezettnek a Worlds Wildcard selejtezőt kell játszania.

Alapszakasz (június 1. és július 22.)

1. hét menetrendje (június 1. – június 2.)

A 2. hét menetrendje (június 8. – június 9.)

3. hét menetrendje (június 15. – június 16.)

Szuperhét (június 21-23)

LCS 2023 nyár: Az alapszakasz állása

Sötétebb zöld = kvalifikálta magát a rájátszás felső zárókörébe 2. Világoszöld = kvalifikálta magát a rájátszás felső zárókörébe 1. Sárga = kvalifikált a rájátszás alsó csoportjába 1. Piros = Kiesett.

A cikk a hirdetés után folytatódik

LCS 2023 nyár: Csapatok és névsorok

Már csak két hét van hátra a Summer Split kezdetéig, így még mindig kérdőjelek lógnak néhány csapat felett. Az Evil Geniuses például még nem jelentették be névsorukat, miután Joseph ‘Jojopyun’ Pyun kivételével minden játékostól megválnak egy nagy átalakítás részeként.

A 100 Thieves szurkolója kíváncsi lesz, hogyan fog teljesíteni a csapat új középpályása, Lim ‘Quid’ Hyeon-seung. A koreai játékosnak, aki a Gen.G akadémiai rendszerén keresztül érkezett, nagy cipőket kell töltenie, mivel Søren ‘Bjergsen’ Bjerget váltja, aki a tavaszi szakítás után visszavonult.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Azonban nem ez volt az egyetlen változás a 100 Thieves táborban, mivel a csapat bejelentette, hogy visszatér a top laner Kim ‘Ssumday’ Chan-ho, miután szakított az Evil Geniuses-szel.

Május 19-én a FlyQuest egy változást jelentett be a tavaszi felosztáshoz képest, és a korábbi Evil Geniuses játékost, Philippe ‘Vulcan’ Laflamme-t szerződtette ki kezdő támogatóként.

Az LCS Summer 2023-ban versenyző játékosok és csapatok teljes listáját alább találja:

[ad_2]

Forrás