Oldal kiválasztásaJacob Hale

❘ Közzétéve: 2023-02-26T01:38:00

❘ Frissítve: 2023-02-26T01:39:24

Folyamatban vannak a Call of Duty League Major 3 selejtezői, mivel gyorsan közeledünk a Modern Warfare 2 szezon második feléhez, és a Bajnokokba jutásban reménykedő csapatok számára az idő. Íme a Major 3 selejtező mérkőzéseinek teljes listája, és hogyan tarthatod a lépést.

A CDL Major 3-ra Texasban kerül sor, az OpTic ad otthont az arlingtoni Esports Stadionban. Előtte azonban mind a 12 CDL-csapat öt selejtezőmérkőzésen mérkőzik meg egymással, hogy eldöntsék a tornára való bejutást.

A Call of Duty bajnokság közeledtével itt az ideje, hogy a csapatok valóban megmutassák magukat. Az új megjelenésű Toronto Ultra már kiegyenlítette a játékát a Major 3 selejtezőjében, és az LA Thieves egy korai Vegas-i légiós vereség után talpra állt, és szintén melegen maradt.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Tartalom

Major 3 selejtező stream

A Major 3 selejtezők február 17-én, pénteken veszik kezdetüket, majd három hétvége selejtező mérkőzések következnek. Maga a Major március 9-12 között lesz.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy a CDL újabb kizárólagossági megállapodást tárgyal a YouTube-bal, de ez az üzlet még nem jött létre, ezért egyelőre a fenti Twitch streamet ágyaztuk be.

CDL Major 3 meccsnaptár

2. hét — február 24-26

3. hét — március 3-5

CDL Major 3 eredmények

1. hét — február 17-19

CDL Major 3 állása

CDL Major 3 csapat

Ezek a CDL Major 3 selejtezőinek eddig megerősített névsorai, bár érdemes megjegyezni, hogy néhány csapat még mindig nem erősítette meg névsorát, vagy változásokat jelentettek, de nem tették hivatalossá.

Február 17-től, péntektől mindenképp jelentkezz, hogy elkapd a Major 3 összes akcióját!

A cikk a hirdetés után folytatódikForrás